Sari la conținut

nirolfnirolf

Serious Contributor
  • Număr conținut

    704
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nirolfnirolf

  1. Buna ziua,dragi colegi Incarcat de cateva probleme personale, am decis sa ma eliberez ducandu-ma la aceasta minunata doamna. Comunicarea se poate face rapid pe wtp,am stabilit ora si apoi i-am confirmat prezenta la ora propusă.Am ajuns la doamna in cauza si, mi a deschis ușa,doamna era plină de viața,avea un vibe foarte bun,mi a dat rapid o stare de bine,mai ales cum era imbracata, e sexi tare. Noi ne stiam din alte vizite, tocmai din acest motiv am ales sa o vizitez,experienta si naturaletea ei isi spune cuvantul.Am comunicat putin,apoi ma invitat politicos la duș,aici gasiți ce trebuie,inclusiv apa de gură,prosop mare curat si uscat,am iesit din duș si, mi a cazut fața,se mangaia intens in dormitor,ma chemat sa particip, ea era dușata,a folosit si ceva crema de corp,se simtea super fain pielea,am trecut la un cunnilingus cu poftă,apoi mi a intors serviciul,am pus-o caprița si am incercat sa duc mai mult,dar la cum se miscă,nu am rezistat o repriză.Al 2 lea numar nu am putut,așa ca am plecat la duș,după m am relaxat cu ea la un pahar de apa si povesti din viata mea. Doamna se implică,e placută,merg la sigur,asta imi place,ca nu arunc banii pe geam. Multumesc,stimata doamna! Note? nu mai ofer, e clar ca e de top din punctul meu de vedere.dtd 60 de min 300 lei raport,calitate preț...DA,o recomand! 😁🙏😘 O zi bună tuturor si, să aveti parte de mult bine!
  2. Salutare,colegi cicanari! Nu am putut rata ocazia sa nu imi fac prezenta la aceasta minunata femeie! Am luat legatura pe wapp, confirmat imediat prezenta, m am prezentat la ora stabilita, locatia bine stiuta de multi colegi,locuri de parcare cate vrei libere. Mi a deschis usa,era toata un zambet, femeia aceasta stie sa iti ofere o stare de bine,doar privandu-te. Ma servit cu cafea si apa,am povestit putin, mi a inmanat prosop si am intrat la un duș. Am gasit totul pus la punct, curatenie, geluri de duș, papuci de casa curati. Ma astepta in dormitor, mirosea bine, e foarte curata si fină, epilata total, sanii mari la vedere, tatuaje pe tot corpul, buze mari carnoase,se muleaza bine la oral.Actionea a fost de top, oralul nep,bine facut,apoi pozitia mama iedului si explozie in balonaș. Spre rusinea mea,nu am rezistat prea mult. Are o atidudine care te face sa explodezi de placere. E una dintr-e cele mai serioase si corecte doamne. Mereu iti da impresia ca tot ce face,face si de placere.Daca sti sa te porti cu ea, daca esti educat,iti ofera senzatii de tremurat genunchii. Note nu mai dau, pentru mine e de TOP. Multumesc,Andreea!!! Salutare dragi colegi, spor la futut si presiune maxima. Recomand aceasta doamna!
  3. Super veste, haide la brasov,avem nevoie de tine! High class,the best, top!
  4. Palosule,la ce draq de numar ai contactat-o? La cel cu 119,este blocat,ocupat,nu raspunde nici mama.
  5. Trateaz-o cu respect si te va multumii inzecit. Eu asa am facut si m am simtit super bine cu ea Bafta multa
  6. Super femeie, are calitate, atitudine, este o tipa profi. Abia astept sa o revad, provoaca dependența. Recomand cu drag! Ciocane tari !
  7. Șoc șoc șoç Salutare colegi dragi si futaciosi! Acum doua zile am vizitat-o pe minunea intruchipată,ma bucur ca sa intors la brasov. Sincer,nu ma gandeam ca este atat de frumoasă,sexi si delicioasă,m am indoit ca o sa fie ok, multumesc celor care au scris recenzii pozitive, chiar este o tipa unicată I am scris,mi a raspuns rapid, am stabilit ora si a ramas sa i confirm cu o ora inainte. I am confirmat,rugand-o sa poarte o rochița de culoare neagră,are o poza la cateva pagini in spate. Am ajuns la locatie, T.A coresi, mi a oferit ap, si etajul.Oameni buni,cand mi a deschis usa,am crezut ca e o farsă, tipa din punctul meu de vedere,arata ca un inger,blondă ,ochii mari,buze sexi, 1.65m cred, faină tare rau,picioare sexi,cur bombat,sani de virgină. Ma poftit in bucatarie, are apa si suc, pahare noi de unica folosintă,stat la povesti,apoi ma cer la duș, habar nu am ce am povestit, in mintea mea era doar ea, goala pe mine. La baie ai tot ce vrei,gel duș, apa de gură, prosop mare, oferit de aceasta. Intrat in camera, am inceput sa ne luam in brate,sa ne sarutam pe muzica ei in surdină, tipa e PROFI, stie bine sa se poarte cu clientii,am rugat-o sa lase rochia pe ea,i am ridicat-o si cand i am vazut pasarica,am inebunit,e curată,epilată ca in palmă,cu labiile mari,i am lins-o cu poftă,sper ca i a placut.pizda ei provoacă dependența si excitare.Ma rasplitat cu un oral bine efectuat,lins,supt cu mare dorintă,am oprit-o sa nu explodez.la normal am schimbat doua pozitii si am finalizat glorios pe pieptul ei.Geme,te mangaie,te ghideaza,se implica maxim. Fata asta ma cucerit,cred ca pe multi dintr-e noi ne-a satisfacut indeqjuns incat sa o respectam. Note Contact=10 Locatie=10 Aspect 10 este parerea mea,fiecare cu standardele lui Igiena 10+ oral nep 10 Normal 10 pret 150/ 30 min O RECOMAND! Multumesc frumoasă fată, ai grija de tine si abia astept sa te revad pupa-l pe,Hugo din partea mea❤️😘
  8. Salutare! Am reusit sa ajung la d-na Tania.. Super femeie. Contact,Wtp, raspuns rapid ,programat apoi confirmat Locatia N L , tipa este la 1 68 m, gold, parul pana la umeri, pielea intinsa, fara celulita,nu este grasa, trup sexi,te uiti dupa ea cand o vezi undeva. E cea mai buna la ora actuala de la noi( parerea mea) Cand mi a deschis usa, am amutit, blonda,office, sani frumosi,siliconati,zici ca s naturali. Am vb cateva minute, are vorbele la ea,voce placuta, se muleaza dupa client,este foarte smart.Baia cu prosop mare curat, apa de gura, gel de duș( era supi ca nu avea uscator de rufe pentru prosoape) Actiunea 10 maxim, tipa este PROFI,se vede ca stie tot ce inseamna SEX De Calitate. Ma astepta in pat,goala, se mangaia, are pedichiura impecabila,pielea fina, mirosul pielii te excita instant,i am facut cunii, are o pasă foarte faina,fina ,epilata,forma te ucide, ti e mare drag sa o lingi,mai ales cand e cu spor😉.A urmat oralul ei neprotejat, smecher tare, limba se plimba peste tot incearca sa o suga toata,ii place sa te tină asa, excitat. Normalul protejat a fost exploziv,2 pozitii si ma facut praf, stie joaca bine de tot, zici ca i din filmele xxx. Am mai stat de vorba, apoi duș eu si un mare plus,a intrat si ea dupa mine. locatia 9( ai locuri de parcare) Aspect 10 Igiena 10 11 12 Oral nep 10 Np 10 Tipa este de "neiertat" Recomand din toata inima pentru colegii ce vor calitate superioara. tarif150 bine meritati. Multumesc, Tania pentru tot ce mi ai oferit. colegi futaciosi,nu o ratati,fiti corecti cu ea si, vă va raspltii Pace
  9. Să ajungi cu bine,minunată doamnă! Sper sa ne placi atat de mult,incat sa nu mai pleci!
  10. Bine sa ajungi! Caută zona CORESI ! Multi brasoveni "cunosc" zona mall-ului foarte bine,este recomandata pentru voi. Mult succes!!!
  11. Un mare show pentru nimic Lorena, vino la brasov, te ai suparat degeaba, colegul si-a spus parerea, asta nu inseamna ca nu te vom vizita, poate chiar el o sa vină la tine. Este o țara libera, fiecare are dreptul sa spuna ceva, chiar daca ceri poza,sunt sigur ca o sa fie full de clienti la tine, tocmai ca esti un milf cu experinta. Sfatul meu este sa lași "imi iau jucariile si plec" nu te caracterizeaza, plus ii faci pe multi sa isi schimbe parerea despre tine. Toti cei care au scris aici,nu sunt pesti,sunt omeni OK care au zeci de recenzii. Daca ti-ai pus in plan sa vii,vino. Din punctul meu de vedere,nu este un motiv in care sa renunti. Pana in martie, vor mai fii 15 motive probabil. Oricum ne ai starnit cu 2 luni inainte. Brasovenii sunt oameni verticali,educati si curati la suflet Sa curga recenziile si,lasă supararile de 2 bani. Succes!
  12. SALUTARE, Las câteva rânaduri pentru cei care inca nu au ajuns la doamna in cauză. Văzand-o astazi pe doamna cu acadeaua, mi-am zis ca trebuie s-o vizitez Msg wtp, raspuns rapid, schimbat cateva msg de bază, am stabilit că revin cu confirmarea programarii, dupa trei ore, eram la ușa ei. Locatia, 13 dec, pe langa coresi. Doamna este cea din poze, mi a deschis usa imbracata in lenjerie intima si pantofi cu toc inalt,un mare plus ca nu statea dupa ușa,era toată un zambet si cu un vibe foarte bun.Am vorbit putin pentru acomodare,apoi,ma poftit elegant la un refresh,baia mare,echipata, gel de dus,apa de gura,prosop mare curat si uscat. Actiunea a fost una plina de preludiu,pozitii si orgasme.Andreea are o atitudine de milioane, stie sa țină aprins, te săruta, participă, stie sa te facă sa te simti bine. Mi-a spus faptul că, asta face cu toți clientii care se comportă frumos si sunt educati. igienă ei este de nota 11. Pasă epilata si pielea fină, sanii mari,( putin lasați), pierceguri in sfarcuri si păsă,tatuaje pe corp, usor machiată si un iz de parfum ce te excită. Andreea a inceput cu sarutari fine ,atingeri pe corp,oral nep facut cu maiestrie, ti-e mai mare drag sa o privesti cum lucreaza cu scula, am oprit-o ca altfel ....., apoi am schimbat 3 pozitii si c-am aia a fost, terminat in balon. De apreciat ca nu se grabeste, am mai stat sa ne revenim, nu am auzit telefon si ,nu sa uitat la ceas.Este o doamna de 10, iar ceea ce a scris este adevarat( imbină utilul cu placutul) sper ca a imbinat si de data asta oral nep 9 Normal protejat 9 Fk 9 Gfe 11 igiena 11 locatia 10 (ap 2 camere curat si aerisit) Dtd 30 min / 150 lei achitati inainte fara sa-i solicite. De revenit? Da , 1 ora sau mai multe. Merită toți banii. Sper să vă fie de folos si, vă doresc numai bine si presiune in instalatie.
  13. Bah baieti,lasati-va de futut, sincer Ne faceti de ccacat, Auzi la ei, mancarica,bauturica Mergeti la centura,poate prindeti una flamanda.. Sună fete si propune-le, nu mai asteptati sa va oferim numarul lui tanti Victoria,CA POATE FUTETI CEVA IEFTIN SI BUN
  14. Haideeeeee Bubuialaaaaaa Super fataaaaaa 😘😘😘🤩🤩🤩🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳 Revin cu recenzie 🥳🥳🥳🥳🥳
  15. Nu e chiar asa colegu, chiar daca noi platim,nu e chiar asa Fara suparare..... Pune-te in locul lor, ai linge un cur cu țepi? Cateva zile,poți avea perie de tepi Noi daca simtim ca una e neepilata,sau nesplata,scriem aici,sau plecam imediat Si ele au dreptul sa refuze pe unii dintr-e noi,nu sunt obligate,chiar daca platim E doar parerea mea Pace! ,
  16. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/brazilian-real/593id2hi06d371fde4d8ih975209279d.html Am vb cu ea Sustine ca este din Brazilia Are instagram Locatia coresi 1300 lei ora sau 250 € Conversatia a fost in limba engleza Spor!
  17. Nu ti convine,nu mergi, refuz-o,asa cum si noi refuzam. Lasati fata in pace,ca parca vezi ca nu mai vine, din cauza unora ca voi nu avem femei multe la brasov, mereu aruncati cu pietre in ele. E dreptul ei sa ceara igiena si epilare,asa cum si noi solicitam asta. Cum sa iti lingă coaiele daca sunt pline de floci? Pe bune? Cum sa faca deep daca ii intră flocii in nas si in ochi? E firesc sa ai o igiena foarte buna daca esti un barbat care se respecta. Lasati-o sa vina,mergem la ea si punem recenzii aici. Pace
  18. @extraterestru78, daca citesti mesajele postate, @iuliuscezare e putin indragostit,iar @Noone. e plictisita Nu are rost sa va stricati toti starea de bine, e un episod cu clientul ne-bagat in seama de escorta. Fiecare isi cere scuze si se termina frumos Mai rau era daca era teapa sau pierdea banii dați, asa cum pațesc unii de pe publi24 Stima tuturor
  19. Offff offff.... Dragule,@iuliuscezare sunt fete si femei(escorte) care nu dau 2 bani pe noi, barbatii (clientii) lor Noi ne folosim de ele,ele de noi, ideea e ca sunt putine care fac un CLICK cu noi, probabil ca ai fost prea insistent cu ea,sau era prinsă cu un arab care a luat-o cu ziua,cine stie de ce nu ti-a raspuns. Treci peste si mergi inainte, vei gasii ceva mai bun poate,sanatatea e mai importanta. Din tot balamucul asta cu tine si @Noone., am râs tare ca mi-am adus aminte de un bunic care ma invatat la curve acum mult timp Am ras ca scrii la escorte, CE FACI? si moșu intreba, ce faci îi raspunde escorta moșului, m-am futut iar acum fac cartofi prajiti,vrei si tu,ca pizda nu mai am azi ???😂🤣🤣😂😂 asa si tu, cum naiba sa intrebi o escorta ce face? 🤣🤣🤣🤣scuza-ma dar e de râs treci peste si bucura-te de altele, P.s Iar daca te suna cineva cu nr ascuns,inregistreaza conversatia, mergi la politie, sau fa-ti o programare de pe alt numar si chemi si politia la ea. Stima,
  20. Daca tot ai intrebat..... Am fost eu ieri, programare facută pe wtp, i- am scris cu o zi in urma, raspuns rapid si comunicare calda,calma si corecta, 10 Ajung la coresi, deschide ușa o minunatie de milf slim,imbracata in scolarița obraznica,ochelarii isi au rostul lor,9 Primire calda, era putin incordata(asa am simtit) pana am schimbat 20 de cuvinte in bucatarie apoi sa relaxat, te serveste cu suc si apa, d-na este amabila si foarte atenta la detalii plus ca nu sare direct in pat, nu e pe repede inainte,vine pleaca altul, felicitari 10 I-am inmanat banuții si am intrat la baie, curat peste tot, prosop mare uscat si curat, gel de duș ,apa de gura, deodorant,felicitari 10 D-na este slim,asa cum am scris mai sus, trasaturi de moldoveanca sexi, fund aragator,picioare fine si sfarcuri excitate (lungi) ochii mari, gura sexi mai ales cand iti face oral, pedichiura si manichiura frumos aranjate,aviz celor care cauta asta, tipa era fresh, igiena 10 Actiune.....tipa stie ce vrea, ii place momentul, sa pus singura capra, sa-i vad fundul si creasta pasăricii, nu m-am saturat, are o pizda bună,atragatoare si futabilă, labii mari si clitorisul pronuntat,ii place sa o masezi usor pe sani in timp ce ii dai limbi sau cand o fuți( sanii sunt micuți, dar compenseaza sfarcurile), vorbeste usor cand ii place ce faci, gen: da da, asa acolo, usor,da imi place,..... e super excitant cand o auzi, te ghideaza ea si te trage cum simte, ( cred ca cu cine face acel click) daca esti elegant cu ea,te trateaza la fel. I-am facut cunni mult, ii place,apoi mi a facut oral,stie mersul, incepe usor creste ritmul si din nou usor, 9. La normal am schimbat 2 pozitii si terminat in balonaș 9 In final.... tipa e bună Dtd 35/40 min o finalizare 150 Recomand celor care cauta: milf slim,o femeie corecta si sexi, nu arunci banii pe 10 min cu tot cu duș, e curata, se fute bine si cel mai important lucru este ca, mergi la sigur. 3 milf-uri din bv au fost ca ea, restul e can can Incearc-o ca mai sta cateva ore! Spor! Stimă tuturor si presiune in instalatie!
  21. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/vino-sa-te-convingi/98i7ff32gih57d57dd2ii81ggi057ed4.html
  22. 1. Nu cred ca o cunosti foarte bine 2. Are cel mai mare bun simț din lumea asta 3. Nu ar face nimanui nici un rau vreodata chiar daca as avea dreptate 4. Am aruncat o momeala sa vad cine o mușca si daca asta era cauza. Cred ca sa saturat de "milionarii" care voiau sa futa la reducere sau moca,profitand ca are un suflet mare. Dar mai bine sa ne spuna ea.
×
×
  • Creează nouă...