Jump to content

taytayy

Maistru Curvar
 • Content Count

  105
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Reputatie Excelenta

1 Follower

About taytayy

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  baia mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mai oameni despre acesta fatuca sa mai discutat undeva pe aici probabil pe topicul cu discutii acum numai caut, dar cel putin eu nu o recomand dupa cum sa mai zis de ea ca e neserioasa.Asa am patit si eu vorbesc cu ea la telefon daca se poate sa-i fac o vizita primesc acceptul ei si urmeaza sa revin cu un telefon cand ajung la destinatie, ajuns la destinatie sun de cateva ori si plua nu raspunde. Asadar care aveti mai mult timp liber si doriti sa fiti pusi aiurea pe drum puteti incerca.
 2. Revizitat și eu această domnița și aici într-adevăr că e top nu cum se intitulează altele. Ajuns la locul cu pricina am optat pentru o oră în compania ei. Mers la baita pentru o reîmprospătare, baia dotată cu de toate. Revenit în camera a început domnisoara cu un oral neprotejat, având în vedere că se și pricepe o las să-și facă de cap cu jucăria și aleg pentru început o finalizare orală și îl stoarce pe ăsta micu până la ultima picătură. În timpul pauzei beneficiez și de un masaj. Așadar fluieră arbitrul repriza a doua. Începură tot cu un oral nep după care o invit să călăresc și pune capison
 3. Atunci sper sa ne revedem cu bine de data asta sa scriu si o recenzie avand in vedere ca in penultima ta zi aici ne-am intilnit si nu am scris nimic aici.To be continued.
 4. Vizitat si eu azi pe domnita respectiva. Asadar sun la acest numar din topic intreb de ce oferta are in meniu,ami zice sex oral si normal 150 nr. cu 250 ora intreb daca se poate si anal ami zice ca da in functie de marime. Ajuns la locatie mai intreb o data de oferta si daca face si anal inclus in tariful orei sau e extra, raspunsul fiind ca nu stie sigur. Am cerut voie sa merg la baie cerut prosop de altfel am si primit, cand intru in baie apa pe jos doua prosoape stationau jos langa wc probabil alea erau pentru a stinge apa de pe jos ca usile cabinei de dus nu se inchideau. Intrat
 5. A mai fost cineva pe la domnita aceasta,ca vad anuntul ei activ pe BAIA MARE doar ca nu intra si pe aici sa ne anunte
 6. Am increcat si eu vineri sa merg pe la domnisoara, dar din pacate fara succes doar i-am inrosit un pic telefonul.
 7. Ia zi danezule ca nu am inteles care o fi regina, ca ma bate vantul sa bag o vizita pe undeva dar inca sunt indecis.
 8. Salutare lume. Ia ca facui si eu o vizita domnitei cu pricina dupa ce nu am reusit sa dau nici de Andrada nici de Giulia. Ajuns la locul cu pricina optasi pentru o ora cu de toate,ca mno nu toate ofera servicii complete mai rar pe la noi.Cat despre servicii aptitudine ce pot sa zic doar ca am plecat multumit de la ea.
 9. Daca ai fi dat un clik pe ce am postat mai sus observai ca domnisoara are mai multe topice si cu diferite numere de telefon, unde nu e laudata deloc.
 10. Ce pot sa zic eu din propria experienta deoarece am vivitato,am si o recenzie pe aici pe undeva. La momentul respectiv avea scobar iar la actiune nu mi-am luat bine demaraj ca a si venit intrebarea ei daca dureaza mult. Asadar atunci era pe repede inainte.
×
×
 • Create New...