Sari la conținut

unul dintre multi

VIP Member
  • Număr conținut

    1.130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre unul dintre multi

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara
  • Interese
    frumusete,eleganta,intelegere,deschidere,relaxare

Vizitatori Recenți Profil

4.922 citiri profil

unul dintre multi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

848

Reputație

  1. Am fost sapt. trecta la Alina.O exp placuta,fata arata f bine,e tanara, fit, are niste picioare waw...,m-a dat pe spate.Frumoasa,curata,locatie super,amabila,punctuala.La corp e super si are un babyface de te lasa masca...sanii f ok ,deci per total sta f bine la Aspect..10. Locatie 10.OP 9. NP 9. am stat o finalizare,platit 150. De revenit DA pt cum arata... e ce trebuie,ai ce vedea.
  2. Am fost la fata asta cu ceva timp in urma la Arad . statea prin Ared Kaufland. F placuta experienta. Arata f bine,frumoasa,locatie curata, totul ok.ON 10,OP 9,AP 10, CIM ..in fata oglinzii ..ceva aparte. O experienta super placuta. platit 300 pt o fin.
  3. Am fost la Ema luni pe la amiaza.am vb cu ea cu o seara inainte pw whtsapp,stabilit ora etc.punctuala,locatia f usor de gasit,mai fusesm acolo.Fata e ce trebuie.Amabila,arata f bine,tinerica,frumoasa, e exact cea din poze. Am ales o finlizare,+AP. Am platit 300.Totul a fost ca un joc,glumea mereu, e super de treaba.ON 9.NP 9 AP 10. GFE10.Fara graba ...mi-a placut.Mi-a adus apa,prosoape curate. per total o experienta palcuta. De mers la ea oricand cu placere.
  4. S-au mutat la Arad teparii https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/new-in-orasul-tau-new-top-transsexuala/0h220f3d8ehe786h21i7e6300829dhd1.html 0744162310 e nr de tel.
  5. perfect adevarat,peste in bucatarie,cere taxa de deranj :)) DE EVITAT MAXIM ARE ANUNTURI PE RESITA,TIMISOARA,ARAD JIGODII ! DEJA STIE LUMEA DE VOI,IN ZONA ASTA ATI CAM TERMINAT CU TEPAREALA !!!
  6. https://nimfomane.com/forum/topic/71491-travestita-liza-sexy-jucausa-si-perversa/
  7. Fiecare scrie ce vrea...daca nu intrai in balacareala asta era mult mai bine.Unele chestii chiar tin de caracter si de educatie.Atunci cand aduci argumente la nesfarsit cea care pierzi esti tu.
  8. Am fost la Carla de trei ori la Deva, am si scris recenzii nu stiu daca de fiecare data,Tipa e super ok ,servicii,atitudine ,punctuala,calma,nu te grabeste niciodata,am depasit timpul mereu,am stat la povesti dupa,nu e cu ochii pe ceas,nu suna telefonul.A activat ceva vreme pe afara se vede asta dupa modul in care lucreaza.Nu te grabeste,de fiecare data a facut dus cu mine inainte,e profi.Face tot ce spune in descriere,si chiar ii place..sau ma rog lasa impresia asta.Singurul minus era ca ajungeai f greu la ea.Avea ,cred cercul ei de clienti stabili.Programarile respectate la fix. Ca si aspect arata bine,e frumoasa,curata,fit.Nu e inalta dar nici mica.E cea din poze. E ok din toate punctele de vedere.
  9. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ramona-ochii-verzi-blonda-te-satisfac-dupa-placera-ta/6i12i67384he7308e678146900305h18.html sunt curios daca ati fost careva,are anunt mereu pe publi
  10. puneti si voi un link cu andreea,karla, deea,fernanda..adica astea ok ,nu toti le stim.
  11. multumesc pt rabdare si intelegere,a fost ok tot,o sa revin cu placere de fiecare data cand o sa am chef de ceva ...aparte.
×
×
  • Creează nouă...