Sari la conținut

saffron pnk

Serious Contributor
  • Număr conținut

    490
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre saffron pnk

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    ....

Vizitatori Recenți Profil

1.692 citiri profil

saffron pnk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

389

Reputație

  1. cu tine is mai draguta ca esti baiat fain si ne stim
  2. megan fox chiar seman oarecum cu ea la chip. chiar si adresantu imi punea mai demult gifuri cu mf citandu-ma ca sa iti rasp face de aproximativ o luna. iti dai seama cata rabdare pew o fiinta vulcanicas si rapida in general ?
  3. cu multa inima lol vers cu vers https://youtu.be/M6xOhD9Lg1E
  4. https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/564x/d6/ea/d9/d6ead9a9392c14ef9f09a800b75cf3e4.jpg
  5. ia sa vedem un act magic cum ar fi babarea mea ca si asa bogdanel e conectat acu
  6. i wun hit no mediocre, cresti baiete ))) si multa muie pana atunci
  7. eu cu ciobani beau si degust/ cumpar produse chiar daca merg zeci de km pe jos de mica. dar atat. preferi gentlemani nu tb sa fii cioban sa ai ciomag lool sunt aproape virgina ca deschidere si fac grea penetrarea avand in vedere ca imi fac chiar si in perioada de nefutut exercitii kegel. eu chiar am o mandrie de femeie a ma pastrez si in interior nu doar sa dau cu o perie cand ies in maciuci asa ca-s nu-s partie draga zburatoare )
  8. https://www.youtube.com/watch?v=rDnUIXF2ly8
  9. neah doar primu diamond m-a cerut si urma sa vina cu inel. dar nu era echitabil pt mine,sa il ia care fata vrea pfff daca vb de aici am discutat de o relatie pe care o luam ambii in serios cu day,care nu s-a materializat si nu imi doresc sa fie asa ori sa vb cu el,avand in vedere ca daca nu am fost interesata de el strcit ca femeie barbat mi-a refuzat prietenia si nu am fost real prietni niciodata deci nu vad cum si de ce ar tb sa il percep altfel decat ca un strain. avum si in acest punct. chiar si cand vb despre el pt mine e un user si nimic mai mult.uor rece poate cu pisicuts am avut real o prietenie pe langa atractie. dar nu era bf material si cand ma convinsesem eu ca vreau mai mult a inceput iar sa intinda coarda prea mult. si sa o intinda pe o baza urata pt mine in trecut. ceva de genul acu ma doare nici in pruna la cativa metri,plus acum e randul meu sa o intind,da' in jurul gatului.am obosit probabil deja prea mult amandoi si mai multe nu spun. si oricum de maine dimi se prea poate sa nu va citesc macar parerile, fiind ocupata voit in alta parte cat despre iubitii reali din viata de zi cu zi aproape toti m-au cerut inafara de unu care m-a cerut si el cand eram deja despartiti. pe un motiv temeinic,deci era tardiv si stupid cand e ceva rupt sa treci la urmatoru nivel
×
×
  • Creează nouă...