Sari la conținut

pipru2016

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pipru2016

  1. Nu inteleg ce legatura are modul tau de a gestiona programarile cu faptul ca nu am scris imediat dupa eveniment. Intamplarea s-a petrecut luni seara (acum 2 zile) si stabilisem sa confirm eu programarea, ceea ce am facut, faptul ca la 10.30 nu ai raspuns l-am pus pe seama faptului ca probabil erai ocupata si evident nu este ok sa butonezi telefonul cand ai client. Ar fi bine sa incerci sa intelegi ceva din critici ca sunt constructive si nu sunt singurul care a patit acelasi lucru. Nu ai fost plecata nicaieri, pur si simplu te-ai ocupat si nu ai binevoit sa anunti, nu te mai victimiza ca nu e cazul.
  2. Am avut programare acum cateva zile la ora 23, a ramas sa ii confirm la 22.30, i-am confirmat, nu a raspuns desi a fost online, am plecat totusi spre adresa. Nu a mai raspuns desi i-am scris si pe whatsapp, sms, nimic, desi repet, a fost online in tot acest timp si a primit mesajele. Nu este ok sa procedezi asa , macar anunta si nu pune omenii pe drumuri aiurea, daca imi spuneai ca nu mai poti onora rezervarea din motivul X nu era nici o problema. Cat timp tu asa procedezi nu prea poti sa te plangi cand si clientii sunt neseriosi.
  3. Am vizitat-o si eu pe Anais acum cateva zile, destul de tarziu in noapte. O experienta f ok, confirm ca pozele ii apartin. Locatia ok, prosop curat, baie curata cu geluri de dus pt toate gusturile. Este f placuta si lipicioasa si isi da interesul sa te faca sa te simti bine, nu comenteaza la pozitii, nu te grabeste. Din punctul meu de vedere este f atragatoare fizic si destul de stramta. Am stat o jumatate de ora oral NP, normal + COF, 200 lei. Aspect 9 pozele respecta realitatea Locație 9 curat, toate dotarile Oral 8 soft dar f placut Normal 9 se implica geme, este cu tine Igiena 10 impecabil, pafum discret GFE 8 Fk, sarutari pe corp, m-a facut sa ma simt f bine, nu m-a grabit in nici un moment Cred ca mai are o colega pe care nu am vazut-o, nu am fost deranjat de nimeni, nu am auzit nimic. Per total o experienta f ok si repetabila.
×
×
  • Creează nouă...