Jump to content

fuck4u

Maistru Curvar
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Reputatie Neutra

About fuck4u

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Buna,voiam sa ti spun doar un singur lucru,site ul asta este plin de acoperiti din diferite structuri ale MAI,asa ca nu ti bate capul,toti sunt doar niste bastrarzi. A.C.A.B
 2. Buna,stie cineva niste detalii despre aceasta escorta. Imi cer scuze daca postez aiurea ceva.Multumesc.
 3. Bună, poți sa mi spui dacă serviciul de dominare este activ sau nu?
 4. E clar ca a mai fost, eu n am avut idee despre asa ceva. Ma rog, voi știți mai bine.
 5. Azi fiind liber, m am gandit sa mi încerc norocul și am sunat găsind o pe aceasta fata frunoasa, plina de tatoo, eu fiind un amator de genul asta și am sunat o făcandu mi și o programare. O sa trec direct la aprecieri. Locație 9.Fata nota 10,implicata iar oraluk e demențial absolut fara sa se ajute de mâini. Mie personal mi a lăsat o impresie foarte ok și este de revenit.
 6. N am de ce sa dau curs unui dialog al surzilor, ideea ai înțeles o sper. Restul e doar o polologie pe care n are nici cel mai mic sens s o lungesc. Ma repet, zi ușoară și spor.
 7. N am absolut nicio prbl cu tine stimata prostituata doar ca, respectul, bunul simt te obliga sa respingi un apel, sa scrii un sms, sa dai un semn, un apel, orice ca să realizeze și idiotu' din mine de la capătul firului ca ai înțeles măcar mesajul subliminal. Nu vreau sa înțelegi altceva, e destul de simplu chiar și pt tine, o zi ușoară.
 8. Modul tău de a răspunde la telefon este selectiv și n are nicio legătură cu anunțul tău.
 9. Du te liniștit, acolo chiar n o sa ai probleme. Eu am avut probleme in aceste 2 zone anterior.Chiar vreau sa le evit pe cât pot .Sa nu mi-o iei in nume de rau ...
 10. Toate bune și frumoase, doar ca sun de câteva zile și nu răspunde. O sa mi schimb cartela și crede ma ca atunci când voi prinde programare la tine o sa vin și o sa te scuip doar ca să înveți să respecți pe toată lumea.
×
×
 • Create New...