Sari la conținut

gigib2

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigib2

gigib2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. gigib2

    TOP:0754939841 Hey

    @Ema, ți-am trimis mesaje vreo 3 zile... Foarte greu cu comunicarea...
  2. Hai sa facem o lista de linkuri unde gasim escorte cand le avem ca mandarinele si trebuie descarcate. Incep eu:http://www.google.com/search?rlz=1C1CHFX_enUS400US400&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=inurl%3Aanunturi.sexmagazin.ro+iasihttp://anunturi.evenimentul.ro/index.php?categ_id=99http://www.agendadeiasi.ro/anunturi/51-ea-pentru-el.html
  3. Am incercat si eu azi la domnisoarele. adaugati va rog numarul de telef 0752 577 824 in titlu. Mi-a raspuns dea mai grasuta (burta vizibila, sani mari, cam tigancusa. M-a chemat la Il Primo, am ajuns, am sunat din nou mi-a zis etaj/camera. Am urcat, imi zice sa astept 2 minute ca colega ei e cu un client. Astept 5 minute. Bate la usa ei, striga 'sa iasa clientul ca are pe cineva la usa', mai stau 3 minute, intra peste ei... pleaca clientul. Am intrat in camera, cealalta mica si slabuta se imbraca (nu arata de 18 ani). Ambele sunt brunete, tigancuse. Mult fum de tigara in camera. Aia mica mi-a zis ca o doare gatu' si nu face oral. A intrbat-o pe astalalta daca vrea sa faca oral, i-a zis ca nu (nu i-o fi placut de banii mei, in fine). Am plecat. NU RECOMAND. As putea recomanda sa fie trecute la 'de evitat'.
  4. In seara asta am fost si eu la d-ra.Am sunat-o si a raspuns din prima, cum a fost notat si mai inainte oral neprotejat, normal protejat, 100 nr, 150 ora. Eu initial am vrut doar un numar, dar cum eram statut m-am hotarat la o ora. a promis ca face DT daca nu e mare si CIM. Intradevar se grabeste, tare, si oboseste ) Nu a facut DT ca a zis ca nu ii place parul.... Stie de forum, nu vrea sa-i punem poze aici. Note: Oral 6, mana pe scula tot timpul, bate ca masina de cusut. Normal 7 (se misca binisor, dar tot pompeaza la 1.5 batai pe secunda)Igienă 9 (nici un miros, doar ca fumeaza)Locaţie 7 (Apartament Stefan cel mare, dezordine, chiuveta infundata la baie, prosop indoielnic)Concluzie, daca lasa la 50 miua scurta e bun de incercat.
×
×
  • Creează nouă...