Sari la conținut

napoli amore mio

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre napoli amore mio

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    La Oras

napoli amore mio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. baga-mi-as pula in creierii handicapatei de ma-ta ca ni te-a adus pe lume ca sa ne irosesti oxigenul si apa. parca nu-ti pasa de puncte, ba proxenet jegos, acum plangi ca o pizda flausata pe aici. oameni de nimic, si tu si bolovanul ala prost de machucambo, ati creat topic ca sa va vada tot forumul ce cacati penibili sunteti. plangeti, ba, dupa puncte, ca viata voastra e nimic fara forumul asta
  2. din pacate incep sa-i dau dreptate lui justitiaru. matale esti cam prostanac si nu ar trebui sa deschizi gura pe aici. hai, valea inapoi la topicele de muzica!
  3. hai ba bosorogule, esti batran si zbarcit, dar zici de altii ca-s expirati. sau nu te-ai linistit dupa mariajele esuate si te dai la mada? vezi ca fata ar putea sa-ti fie stranepoata, libidinosule.
  4. ai grija cu picon poponarul, ca poate iti face o bucurie si te pune sa-i faci un oral cu inghitire.
  5. face si fk, dar nu recomand deoarece mama lui phoothai19cm sufera de o halena ingrozitoare. nu are poze, zice ca nu vrea sa fie recunoscuta de pacienti si sa piarda spagile. finalizarea e 10 lei. propun trecerea la testate!
  6. tocmai m-am intors de la mama lui phoothai19cm, si am zis sa-i las si recenzie daca tot i-am promis dobitocului cu doua facultati. mama lui phoothai19cm - doctorita spagara, nemultumita de spagile primite la munca, a decis sa-si rotunjeasca veniturile sugand puli si luand-o in cur. mama lui phoothai19cm este de gasit in weekeend in parcul de la gara de nord. desi nu merg niciodata la fetite de pe strada, am decis sa fac o exceptie in onoarea fiului ei de pe nimfomane. sa dam si cateva note aspect mama lui phoothai19cm: 2 (coafura de precupeata, mica si bondoaca, fata tampa si inexpresiva, prost-gust desavarsit la vestimentatie) - din nou, am decis sa trec peste minusuri doar pentru a putea lasa recenzie atitudine: mama lui phoothai19cm, fiind urata cu spume si cu alura de mahalagioaica, nu prea are clienti si a fost foarte recunoscatoare ca am ales-o pe ea. vorbeste mult si prost, este putin cam idioata, are vocabular limitat iar gramatica ei este la fel de proasta ca a baiatului oral: mama lui phoothai19cm se pricepe si ii place sa aiba gura plina. face deep, acorda atentie si bilutelor, iar la sfarsit a inghitit tot. anal: din nou, ii place si se vede. accepta orice pozitie si poti sa dai oricat de tare in ea. a recunoscut ca ea l-a initiat si pe fiu-sau (colegul nostru, phoothai19cm) in arta sexului anal. dar sa nu mai spuneti la nimeni, pentru ca 1ncestul e ilegal. tarif: 20 lei si o eugenie pentru o ora aaa, uitasem. mi-a mai spus ca l-a facut pe phoothai19cm cu varul ei si ca tipul caruia baiatul ii spune "tata" nu e tatal lui natural. sa vezi ce fata o sa faca ala cu doua facultati cand o sa auda.
  7. mata' avea sifilis. de asta ai iesit asa prost.
  8. ce sa futi tu, ma sfrijitule? numai gura e de tine. iar cand vine pensia, faci o oala de fasole si o mai chemi pe corinavip la tine sa-ti faca o laba.
  9. ce mai ai de spus in legatura cu mariajele tale esuate, grobianule?
  10. cred ca numai picon sau nasul (ca ei au pula in fiecare postare) l-ar fute pe burtosul care se vrea moderator din nou. raffaello ... ce nume de poponar! :laugh2
  11. ba pesti nenorociti, nici dupa ce a plecat nu o lasati pe fata asta in pace, fute-v-as in gat de jigodii! cand pula mea va salta diicot-ul si pe voi, umflatilor?
  12. ba cacat cu ochi, da numarul de telefon al ma-tii, sa o luam la o posta. iti garantez ca o sa te calmezi dupa ce o sa citesti recenzia pe care i-o las.
  13. ba da tu esti prost tare! daca vrei sa vezi jigniri adevarate si injuraturi de mame, iti recomand topicul "picon - grobianism si duplicitate". lasa lectiile de moralitate si de civilizatie pentru altii care nu au "palmaresul" tau in marlanie si neghiobie.
×
×
  • Creează nouă...