Sari la conținut

ice cube

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ice cube

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ice cube's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Se pare ca a revenit Erika,o surpriza placuta din punctul meu de vedere.Poate ne scrie aici cat sta si ce preturi are,avand in vedere ca nu sunt in Severin cateva zile.Bine ai revenit Erika.
  2. Am uitat sa precizez faptul ca in momentul in care am mers la baie am intrebat-o ce prosop sa folosesc,ea mi-a indicat un prosop albastru.Prosopul era cocolosit si aruncat pe un calorifer,iar in momentulin care am pus mana pe el,era umed,fapt ce m-a facut sa cred ca l-au folosit si alti confrati,eu mergand la ea spre seara,ceea ce e total inacceptabil.Cred ca igiena ar trebui sa primeze si din partea noastra,dar mai ales din partea lor.
  3. Am fost zilele trecute la ea.Am plecat foarte dezamagit.Am mers am fumat o tigare,pe toata perioada asta,a butonat la telefon,era total absenta.Am mers in camera si nu a folosit servetele umede nici inainte,nici dupa,ba chiar m-am uitat sa vad daca are servetele si nu avea.Eu zic pas,nu mai merg.
  4. Nu are legatura cu acest topic,dar intreb poate are cineva vreo informatie.Acum vreo 2 ani a activat in Severin vreo 2-3 saptamani o fata Sonia (avea un tatuaj pe burta in partea stanga cu Only God Can Judge Me).Avea locatia undeva pe strada Traian cu Smardan,deasupra de fosta Unita.Pe mine m-a fascinat fata aia,zicea ce e de pe undeva de pe langa Craiova.Are cineva vreo informatie de ea?
  5. Nu am facut niciodata o recenzie,dar iti descriu pe scurt:Locatie la blocurile T langa Piata Sarbilor(acum am inteles ca are locatia in alta parte) dau nota 8-Aspect eu o notez cu 10 mi-a placut-Actiune-aici dau un 8,poate si mai mult cred eu.Sper ca e suficient.
  6. De acord si eu cu cele spuse mai sus.Am fost la ea,un exemplar deosebit,care apare mai rar pe la noi prin oras,Pacat ca a zis ca nu mai revine,dar au mai fost situatii cand s-au mai intors unele din fete care la randul lor au zis ca nu mai revin.O sa-i mai fac o vizita pana nu pleaca.Cei care nu au mers,chiar au avut ce pierde.
  7. Salut Mihail.Arata bine Carla?Poti da cateva detalii?
  8. La 100 cu 200 s-ar alinia si planetele mele 😄
  9. Acelasi lucru l-am patit si eu,am sunat,iar in momentul in care am inceput sa cer informatii,mi-a inchis telefonul.De evitat
  10. Era o fata blonda frumusica,ai nr. ei de tel?
  11. Salut prieteni futaciosi.Care mai stiti ceva fete care sa arate mai bine lasati un nr. de tel,un facebook.Multumesc si spor la futut.
×
×
  • Creează nouă...