Jump to content

ovijovi

Curvar Ucenic
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Reputatie Neutra

About ovijovi

 • Rank
  Curvar Ucenic
 1. Pai tocmai asta intrebam - cand pot sa sun ca sa nu deranjez ! Domnisoara o fi avand si ea programul ei - nu doar "profesional" ... Daca ma apucam sa sun dimineata pe la 8 si se trezea "ciufulita" ? Multumesc pentru promptitudine si indicatii ! Am sa-ti trimit un SMS inainte sa sun, ca sa nu nimeresc intr-un moment nepotrivit, si sa fie totul OK.
 2. Saptamana viitoare pare-se ca voi fi in Sibiu. Si tare mi-as face un cadou ( ca tot a fost ziua mea). Antonia, daca saptamana viitoare nu esti plecata / indisponibila - in ce interval orar poti fi contactata ( asta ca sa nu deranjez la ore nepotrivite ...) ? Merci !
 3. Pana aici am citit cu maaare placere ! Dupa fragmentul de mai sus, m-am frecat la ochi si mi-am zis ca am nimerit in alta parte - in niciun caz pe un forum de ... curvari ! Chapeau Claudito ! Foarte frumos scris ! Mai apoi, din pacate, ai ajuns aici: Si de acolo incoace s-a dus totul pe .... apa sambetei ( ca sa nu zic ... pe pula ) ! Pacat, chiar mi-a facut placere sa-ti citesc "recenziile" ! Acu', nu mai scrii pentru ca te-ai suparat, te-ai plictisit sau te-ai reprofilat ??? Chiar ma gandeam ca la proxima vizita in Bucuresti sa te caut ... sa bem o cafea, sa una, sa alta ... Da
 4. Salut ! Sunt muult timp plecat prin delegatii asa ca ... e mai mult decat binevenit acest forum !
×
×
 • Create New...