Sari la conținut

extase

Serious Contributor
  • Număr conținut

    455
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre extase

  • Dată Naștere Ianuarie 31

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

2.712 citiri profil

extase's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

371

Reputație

  1. Eu zic ca esti doar mamba deocamdata
  2. Pai se aude ca iti cam place, de ce spui ca nu iti place? 😂
  3. Prin 2021 am fost si eu si chiar era faină pe atunci, am avut parte de sex bun, dar s-a schimbat radical la urmatoarea vizita din 2022 parcă, tin minte ca la a 2-a vizita am simtit ceva legat de igiena, nu cred ca s-a reimprospatat inainte de vizita, si la a 2-a finalizare nici nu am apucat sa ma pun cu pl pe ea ca imi zice, "daca nu poti sa iti dai drumul sa imi spui" as mai merge daca as vedea recenzii pozitive, dar asa zic pas ca nu vreau sa imi fac nervi!
  4. Deci e o problema daca nu face sex curicesc?
  5. In sfarsit am ajuns si eu la Ale dupa 2 ani de studiu si bine am facut, si deoarece imi este greu sa notez actiunea din dormitor am sa spun cate ceva ca sa fie toata lumea multumită! Ale este un exemplu de asa da, in randul escortelor si femeilor in general, are detoate 😂 si este foarte senzuala 😍, are un caracter frumos 😇 si este foarte dulce peste tot 🤤 nu pot decat sa ii multumesc si sa ne revedem cu bine si data viitoare, te pup si te imbratisez Ale esti superbă! 😘
  6. Zi mersi ca te-am facut mai mic, doar asa poti sa zici ca ai si tu pula mare 🤣👍
  7. Dar ce ai fi vrut sa fi mic cu pula mare? Ti-a dat Dumnezeu dupa masura ta, sau ce ai fi vrut, sa il procopseasca pe unu de 2m cu pula de 14, si tie de 1.6m sa iti creasca pula de 20?
  8. Pai de obicei nu mult, depinde de tine ce vibe dai, si m-ar interesa sa stiu daca folosesti lubrifiant la Np, si daca trebuie sa schimbi prezervativul de la normal la oral?
  9. Te tine 6 finalizari in 2h? 😂
  10. Daca vrei sa ii dai gauri prin pereți sau ceva de genu 🤔
  11. Deci dupa cum ai listat serviciile eu inteleg ca cim,cob,cof sunt extra doar la oferta de 1h jumate 😁
  12. Boss priveste partea buna a lucrurilor, si anume, zii mersi daca ai plecat teafar si nevatamat, si spun asta pentru ca in alte cazuri se pot intampla urmatoarele, mergi sa futi plin de dorinta si asteptari si ti se dovedeste contrariul, dai banii si iti face o laba cu gura de toata jena dupa care sa ramai cu pula amortita de bacteriile care ti le-o lasat din gura ei, (nu este la modul general dar unele nu isi respecta igiena bucala si daca esti norocosul castigator Taven bahtale) si apoi faci un normal plecat cu gandul la care urolog sau dermatolog sa mergi prima data dupa ce iesi pe usa sau dupa 2 3 zile cand incepi sa ai semne mai clare ca ai luat 1milion de ITS-uri, BTS-uri, streptocoace, stafilocoace etc, si incepi sa dai cu sutele de lei mai ceva ca Becali cand in stanga cand in dreapta, sa mai dai si de cativa lipsiti de empatie care o sa te chieme de 5 ori la control sa iti dea tratament dupa tratament si fara nici-un remediu pentru cauza problemei, si iara sutele de lei pe pastile si antibiotice, si tu tot mai sarac si mai deprimat ca nu te faci bine si stai cu pula in ghips de 2 luni si nu da semne de inbunatatire, si poate sa treca un an 2 si pana la urma sa ramai doar cu niste sechele pentru ce? Eu sunt patit de multe ori si usor usor am inceput sa imi limitez asumarile, incerc sa merg la sigur si acolo protejat 99%, Aveti grija de sanatatea voastra!
  13. extase

    Anda 0742822135

    Eu zic sa meri intr-o zi cu timp sa iei scaunul sa il duci la strungar si pe urma sa ii fac proba, daca nu iti mai dau o idee, pui cateva carti din biblioteca sub picioare 😂😂😂
×
×
  • Creează nouă...