Jump to content

mr president

VIP Member
 • Content Count

  1,878
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3,973 Reputatie Excelenta

About mr president

 • Rank
  VIP Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucharest

Recent Profile Visitors

8,757 profile views
 1. A se citi spre (in loc de sper) in cele doua locuri unde apare in ultima fraza.
 2. Intrucat Andreea a promis o recenzie in doua parti, am simtit si eu nevoia sa mai astern cateva randuri mai ales ca de la ultima mea interventie s-au mai consumat cateva intalniri si mai pasionale. Nu o sa imi urmez sablonul consacrat, acest lucru l-am facut in recenzia anteriora si oricum intalnirile mele cu Andreea pot fi greu descrise doar prin cuvinte. Reteta succesului in amor, iei doua persoane innebunite dupa sex, adaugi chimia perfecta si le lasi sa se dezlantuie. Ce o sa iasa, te-ai putea intreba. Partide unice de fiecare data, cateodata soft, cateodata hard si uneori o c
 3. Salutare Am decis sa imi reiau pentru o scurta durata cariera de recenzor, fapt datorat intalnirilor cu Andreea ce au fost mai mult decat speciale. Am cunoscut-o pe Andreea recent, acum intrebandu-ma si regretand de ce nu am facut-o mai devreme. Acum o sa continui cu sablonul meu consacrat, chiar daca Andreea iese mult din tiparul unei intalniri obisnuite. Modalitate de contact Prima data pe WhatsApp, dupa la urmatoarele intalniri prin telepatie Raspuns de fiecare data prompt, chiar si in unele cazuri in care nu am reusit sa ne sincronizam. Adresa comunicata e
 4. Buna :hug1 Vezi ca nu merge sa mai primesti PM-uri, eu primesc un array error si am testat cu alte mesaje private si nu este o problema de la mine. Cred ca ai mesageria full.
 5. Salut! Incerc sa trimit un PM, dar primesc urmatoarea eroare cand apas send: The following errors were found Array This personal message has not been sent Are cineva vreo idee de la ce poate fi? Mentionez ca textul PM-ului nu e diferit cu nimic fata de cele obisnuite pe care le trimiteam mai demult, dar poate e ceva legat de schimbarile din ultimul timp de pe forum.
 6. As putea sa intreb si eu de ce ai deschis doua rubrici la testate? 🤔
 7. Tu esti ridicol. Nu ai atatea recenzii detaliate unde poti sa vezi ce servicii ofera? Bine, asta presupune sa te duca putin capul ceea ce nu pare a fi cazul. Iar legat de top, daca nici Cristina nu se incadreaza intreaga categorie poate fi desfintata.
 8. Nu stiu ce e mai fierbinte, cafeaua sau aia mica care sta ascunsa dupa pahar.😋
 9. 600 total cu ambele, tocmai ce am experimentat saptamana asta. :p
 10. Si daca nu era cald afara, eu tot veneam sa ne racorim. =))
 11. Poate nu a mai apucat sa anunte pe forum. Nu a intrat deloc pe Wapp ieri, mai are si lumea probleme, in nici un caz Cristina nu e genul care sa puna lumea pe drumuri degeaba.
 12. Cristina de la Top: https://nimfomane.com/forum/topic/44068-cristina-sex-total-0731166477/
×
×
 • Create New...