Sari la conținut

ghimbir

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ghimbir

ghimbir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputație

  1. Mama ce preturi. Toate-s de lux acuma
  2. N-ai cum. Din cate am auzit, tre mai multe postari ca sa deblochezi asta.
  3. Am fost si eu la adelle, o tipa simpatica si foarte deschisa la discutii, mi-a oferit un suc si apoi am trecut la treaba. Cum au zis si cei de mai sus, e frumoasa la fata si skinny. Nu am avut problema cu programarea eu, doar ca a trebuit sa amanam cu o ora, dar m-a informat din timp de asta in momentul in care am confirmat ca ajung la ea, cu o ora inainte. Am facut cum a zis cel de mai sus si mi-a raspuns la ora fixa, la cateva minute dupa ce am lasat mesaj
  4. Cred ca mai degraba am interzice prostia, nu ai mai fi aici. Da, stiu ca ar scadea populatia planetei si mai mult, dar si asa suntem multi si nu are nici un sens sa fim atat de multi. Uita-te la situatia de acu' in lume. Vine o plaga, se imbolnavesc atat de multi incat nu exista locuri in spitale. Si fara plaga sunt prea multi oameni. Eu a trebuit sa stau pt un RMN 3 luni de zile, si in vest stai chiar si 5.
  5. Tot ce-a facut omul este sa sublinieze exact lucrul asta. Ca pretul nu este convenabil, si ca exista investitii mai bune pentru acei bani, daca te uiti printr-o prisma generala. Putea sa compare si cu sesiuni de karting, paintball, lasertag sau vizite la muzeu, nu asta e ideea. Ideea e sa simplifici totul la atitudinea de "se merita sa dau banii astia pe x, pentru satisfacerea pe care o voi obtine? nu? pai y e mai bine atunci". Simplu.
  6. Am fost la Diana acum cateva saptamani, nu a mirosit absolut deloc. A fost foarte putina dezordine in apartament, dar atat timp cat nu e jeg si nu pute, nu ma intereseaza. Am fost sa ma fut, nu sa ma cazez. Depinde si de gusturi acuma, dar mai bine m-am simtit la ea intr-un apartament mediocru, decat intr-un pat dinala in forma de inima, intr-o camera cu pereti visnii, de zici ca m-am dus la bordel :)).
  7. Pe mine m-a luat la misto. Ca cica de ce ii dau mesaj in loc sa o sun. In momentul ala am intrat in bloc si erau vecini in preajma. Plm, astea chiar nu stiu de discretie.
  8. Incredibil cati tarani prosti, malaci, cocalari si retardati sunt pe forumul asta. Sat fara caini.
  9. Ceea ce vreau sa zic este ca poti sa ai ce gusturi vrei tu, si e foarte bine ca descrii, mai ales aspecte ca fumatul, dar unele chestii nu trebuie prezentate ca necesitati gen "fa asta, nu fa aia". Mie imi plac femeile care nu au 3 tone de machiaj pe fata, nu au oja, si care au (putin, nu mult) par pubian. Si imi displac tocurile la maxim, ma simt ca unu care are "ma duc la curve" scris pe spate cand le vad. Acuma, nu imi impun preferintele, dar asta nu inseamna ca fiecare fata trebuie sa arate ca pitipoanca de plastic. Ai de unde alege, nu incerca sa le transformi pe toate sa fie la fel.
  10. Asta cu oja e o tampenie. La fel ii aud si pe altii cu "nu a avut tocuri", sau "nu are destul machiaj", sau "sa isi puna silicoane". Astea sunt gusturi, si dupa parerea mea, sunt gusturi de cacat.
  11. Sincer aceeasi experienta am avut-o si eu prin iarna, ca si ewan, dar cu mai putina vorbaraie. Tot cu atrasul atentiei ca se scurge timpul, faza cu servetelul care mi-a distrus organu si nu a putut sa mai performeze cum trebuie :)). Ba da exact in aceeasi ordine, zici ca imi citesc treutul. Si nu cred ca are vreo legatura cu varsta, pentru ca eu am 25.
  12. Am fost si eu acu ceva timp la ea, si cam aceeasi experienta am avut-o. Nu aia, nu cealalta, daca nu ma insel mi s-a atras si atentia ca expira timpu. Singuru lucru cu care nu sunt de acord e fizicul ei, mie imi place.
×
×
  • Creează nouă...