Sari la conținut

ciprianmihainimfo

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ciprianmihainimfo

ciprianmihainimfo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. M-a sunat acum cateva zile , dar nu i-am raspuns. Culmea , aveam salvat numărul ei, probabil o aveam pe lista de așteptări . Nu i-am raspuns , deși eram singur in acel moment. I-am dat mesaj după vreo ora ca nu pot vorbi , sa imi dea mesaj ... ce sa zic , tipa e destul de simpla , scrie agramat , ulterior am vorbit cu ea la telefon puțin, mi-a zis ca m-a sunat pentru ca numărul meu de telefon apărea in telefonul ei , și se întreba dacă nu ma interesează sa o vizitez. I-am cerut poze, mi le-a trimis pe cele pe care le are aici pe Nimfo , cu fatza ei nu a vrut sa îmi trimită . Tarife de 100/ 200, cu anal plătit separat . Nu se săruta pe gura . Cică o cheama Nicoleta . Cam atat , dacă ajung la ea , revin cu noutati
  2. Am vizitat-o recent, cu locatie in spate la Inter, linga un club de noapte "Diva" sau ceva asemanator. Nu i s-a parut a fi de etnie, dar acum, ca am citit celelalte recenzii, mi-ati dat de gindit. Oricum, in casa nu era f multa lumina, deci , adevarul poate fi undeva la mijloc. Sau nu, adica ori e , ori nu e :) Are o figura interesanta, dar clar nu e vreo frumoasa. In schimb e sexy, exact genul de MILF. Ochi caprui, strungareata, gura ca ciudata (ma refer la formatul maxilarului). Sanii sunt lasati, are ceva burta, dar in rest e proportionata. Vorbeste civilizat, dar exagereaza cu acel "baby" (baby in sus, baby in jos). Apartamentul e curat, civilizat, baia la fel. Putine variante de sapun lichid, dar prosopul a fost curat si uscat. Am ramas la o finalizare, cu oral neprotejat, limbi pe pula, pe coaie, pupaturi peste tot, french kiss la greu, intretinut . Pizda curata, fara mirosuri neplacute. Am finalizat la ea in gura pina la ultima picatura. A fost destul de ok, pentru 80lei de finalizare.
  3. Interesant sa ma gasesc "citat" pe acest forum, cu o recenzie completa facuta acum un an pe alt site de profil. Si eu incerc sa revin la Karla, dar , asa cum ati observat, ori are telefonul inchis, ori nu raspunde. Am incercat si varianta cu sms, dar tot degeaba, nu mi-a raspuns. Dar fata activeaza in continuare, e clar, o data la cateva zile mai pune cate un anunt pe Anuntul telefonic. Cu acelasi numar de telefon 0784699923 . Nu stiu de ce nu mai raspunde. Am sunat-o si de pe numere de telefon diferite, acelasi rezultat. Dar asta nu inseamna sa ma duc la ea la bloc, sa sun ca disperatu . Chiar e un gest patetic. Mai sunt si alte doamne in oras, chiar nu e panica.
  4. Nu, zice ca locatia ar fi linga posta Lizeanu, si presteaza pentru 60 la o finalizare, cu oral neprotejat , in functie de igiena, plus 69. Evident, si normal protejat. Nu am ajuns inca, doar am reusit sa o prind azi la telefon.
×
×
  • Creează nouă...