Sari la conținut

bossman

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bossman

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bossman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. Ti-ai deschis topic nou pt ca nu iti placeau comentaiile de pe cel vechi? Intreb.
  2. Problema nu este ca un anume utilizator iti lasa tie recenzii false, pentru noi problema e ca nu prea vedem recenzii bune, sau is prea putine sau nu prea sunt credibile, si faptul ca aici pe forum pare ca ii ignori pe potentialii clienti (probabil pt tine sunt niste naivi, din moment ce sunt gata sa ofere 200 pt...nimic). Astea spun mai multe lucruri decat niste recenzii negative fake sau niste injurii aduse de cine stie ce pest sau clienti nemultumiti.
  3. De unde stii ca cel care ti-a trimis mesaj pe tel e cel de pe nimfo? Putea fi oricine si se recomanda ca fiind utilizatorul care a deschis topicul.
  4. Mare adevar ai spus. Chiar daca preturile au crescut, salariile au cam ramas la fel, momentan si imobiliarele.
  5. Oamenii isi spun si ei experienta si parerea, indiferent ca te deranjeaza pe tine sau nu, de asta exista topicul. Poate nu toata lumea are curajul sau abilitatea de a-ti spune in fata fara sa para aroganti, prea pretentiosi sau chiar nesimtiti, si atunci isi spun nemultumirile pe forum, iar tu ar trebui sa inveti din asta, nu sa ii iei "la bani marunti". Problema, insa, e cand unii fabuleaza sau polueaza topicul cu toate prostiile. Eu nu vad nici rostul bancurilor sau a glumelor postate aiurea pe topicul fetelor, dar asta e parerea mea, lumea e libera sa faca ce vrea😃.
  6. Am fost la fata asta pe vremea cand era la Oradea, nu mi s-a parut cine stie ce. Isi pastreaza neravul etniei, poate unii stiu la ce ma refer, si am sa spun si de ce afirm acest lucru. Am vorbit cu ea la telefon, am stabilit ca stau o ora, crezand ca asta insemna 2 finalizari. In poze pare putin mai imbietoare, dar cand ajung in locatie vad ca e putin mai solida decat ma asteptam, nu stiu daca undeva specifica ce inaltime si cate kg are, dar nu e neaparat foarte grasa, doar bine facuta pe inaltime si pe latime. Achit o ora cum am stabilit, ma duc la baie pentru o reimprospatare, cand ma intorc ea fuma o tigara, astept sa termine si ii zic sa incepem. Ca servicii pot spune ca nu sunt neaparat cele mai slabe dar nici foarte bune, atat la oral cat si la normal. Prima finalizare are loc in prezervativ, iau o pauza de 10 minute, dupa care zic sa trecem la al doilea numar. Eee, aici parca deja dadea semne ca ar fi plictisita. Incepe sa frece soldatelul cu mana, din cand in cand se mai preface ca face oral, dupa cateva minute de false incercari imi zice ca nu reuseste si ca mai bine lasam asa. Ma uit la ceas, vad ca au trecut doar 40 de minute, in momentul ala m-au apucat nervii, m-am imbracat si am zis ca plec, la care ea imi spune ca daca vreau mai putem sta sa povestim. Probabil credea ca am platit ca sa stau la povesti. Am fost la fete care chiar si-au meritat banii si au reusit sa ma faca sa finalizez inainte de de a expira timpul, asta pentru ca au vrut sa isi faca treaba cat mai bine, ea nu si-a dat silinta macar sa obtina erectie, eu neavand neaparat probleme in acest sens. In concluzie, eu nu o sa revin la ea, insa am invatat sa fiu mai atent cu astea mai bronzate chiar daca in unele orase par a fi mai vizitate de confrati. Daca este de evitat nu pot sa imi dau cu parerea, poate am prins-o eu intr-un moment mai prost. La Oradea nu prea a avut clienti si nici recenzii, vad ca nici aici nu are. Poate in Arad si Timisoara nu isi permite acest comportament, aceste orase fiind cele mai vizitate de ea.
  7. Nu stiu daca este ea cea care are anunt pe publi, ce pot sa spun sigur, e ca mai avea un numar de telefon pe langa cel care apare in titlu. Am incercat odata sa iau legatura cu ea, am sunat pe nr din titlu, nu mi-a raspuns, iar peste 5 minute m-a resunat de pe un alt numar. Am fost la ea anul trecut, ce-i drept dupa multe incercari, avea mari probleme cu programarile, daca nu erai acolo in 10 minute aveai sanse sa ia pe altcinva . Ca servicii mi s-a parut ok, problema a fost cea despre care se discuta si aici si anume lipsa prosoapelor curate la baie, am preferat sa ma sterg cu tricoul, pentru mine nu a fost asa mare problema, avand in vedere tariful de 100 de lei nici nu aveam prea mari asteptari. Am ramas insa placut impresionat de servicii, oral bine executat cu atentie la vecini, la normal mi s-a parut ca se misca destul de bine, la final am optat pentru finalizare orala. Nu este prea frumoasa la fata, dar nici urata, i-as da un 7-8, insa, la corp, dupa cum se vede si in poze sta putin mai bine, de un 8,5-9, mie imi plac astea mai slim. Este destul de vorbareata chiar daca nu spune ea prea multe lucruri inteligente, dar macar ai cu cine schimba o vorba. Per total mi-a placut de ea si as reveni.
  8. Pff.. cred ca esti nepretuita, Madalina. Pe la Oradea exista sanse sa ajungi?
  9. Exista vreo sansa sa ajungi si la Oradea?
  10. Vreo recenzie de la careva care a fost la Emmy exista?
  11. https://nimfomane.com/forum/topic/150337-roxii-sex-total-0790505419/ Topicul de pe Bacau.
×
×
  • Creează nouă...