Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

rebreanu111

Maistru Curvar
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

82 Reputatie Excelenta

1 Follower

About rebreanu111

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

1,522 profile views
 1. ma cotei ordinar si CULCAT caine, ca te calc in picioare ca pe ultima carpa si pe tine si pe ma-ta. TREBUIE SĂ-ȚI ASUMI ACESTE INSULTE ! Citează
 2. Cristi23tl ,vreau un Nr de telefon,la care răspunzi !
 3. V-am ținut partea.... într-un mesaj anterior,cu speranță..... V-am trimis și materiale,să vă emancipați.... Va mai dau.....un ultim sfat! Dar,mai aștept puțin ! Cu sinceritate !!!!
 4. Apropo... Explică-mi și mie ....cum sunt "futaiurile din labă"
 5. Hai că m-am distrat !!!! Ce înjurături mai aveți în repertoriu ??????? Cra,cra,cra... Știți la ce mă refer ! Cu sinceritate!!!!! P.S. nu am mai întâlnit...așa prosti că voi ! Mă ! poate aveți succes,și în narațiunea voastră colorată în negru,mă refer la culoarea pielii.... Dar în afară de proști,pe acest site...să nu înțeleagă nimeni că sunt rasist... Ce dracu ați inventat.... decât excrocheria ?????
 6. !!!!! Ma pula; degeaba ti-o incerci sa ti-o arzi prin a te da ceea ce nu esti pe aici, mars in plm la tine in Buzau si nu mai incerca sa o sugi aiurea pe aici. Ce legatura are filmul ala cu faptul ca tu esti un cacat? Vrei sa incerci s-o dai la modu', sa pari cult? Nu esti coaie, asa ca treci sa sugi pula cu ma-ta de mana. Văd că ți morțiș,ba chiar te ambiționezi, să mori tot PROST. Cu sinceritate !!!!!
 7. Părerea mea,este că sunteți o rușine a acestei meserii. Fiecare mergem pe drumul lui,și vom culege și "roadele".Toate cele bune. Cu sinceritate !!!!!
 8. Eu ...ce să mai zic ??? Ce să vă mai învăț ??? Că voi nu vreți ! Sunteți în groapă...și voi continuați să săpați ? Mă opresc aici. Mai citiți ,mai încercați să mai gândiți...aici aveți o mare problemă ! Va stau la dispoziție u sfaturi... când nu mai puteți să ieșiți din groapă. Cu sinceritate. !!!!
 9. Bă nebunilor...aia era cireașa de pe tort. . Sau...bomboana de pe colivă ?????
 10. Eu incerc să iau legătura cu voi.De ce nu răspundeți ?????
 11. Hai că avem liniște.. Filantropica,e un film de multe meditații. Suntem pe drumul cel bun !
 12. Părerea mea,este totuși,să le mai acordăm o șansă . Pentru că vor posta alte anunțuri,cu alte numere. Le-aș ruga,pe "trotinete" și pe acești impresari ,să vizioneze filmul Filantropica. Și să anunțe aici,că și-au schimbat atitudinea. S-ar putea, să-și schimbe punctul de vedere. Și mai am un mesaj pentru aceste "producătoare" de bani . Cât investiți în voi și în afacerea voastră,și cât investiți în "iuby" păcănele...etc. Mai urmăriți și sceneta Hoțul cu Dem Radulescu. Nu mai există profesioniști ! Cu sinceritate !!! Ps.Nu sunt genul coleric.Nu r
 13. PS. Dacă vreți consultanță..sunt disponibil.Mai verificați ocazional, și limba română. Cu sinceritate !!!!
 14. geo1234567 7 Postat 8 ore în urmă Ma doare fix in pizda de recenzii voastre. Petardo !!!!Cum îți permiți să vorbești așa ? Ce atitudine e asta ? Cum as putea să vin la tine? Cu 100 de lei, dacă îi dau unuia care are nevoie,și nu mă cunoaște,pot să vad in ochii lui,o atitudine de recunoștință...nu că aș avea nevoie !!!! Dar de la voi ?????????? Peștișorilor neștiutori,nu mai înjurați in stânga și în dreapta , încercați să gândiți... că nu a durut pe nimeni.
 15. Poate,la fel ca și tine,avem foarte multe escorte vizitate, despre care nu am scris nimic. Asta nu înseamnă, că nu putem să intervenim, atunci, când noi am tras o concluzie,iar de fapt,vedem că se promovează altceva. O să mai urmăresc topicul,dar nu o să mai intervin... Mai vedem ce ne mai oferă... viitorul ! Cu sinceritate...!!!
×
×
 • Create New...