Sari la conținut

blueboy1990

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre blueboy1990

blueboy1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. ohh... nu toti avem acest lux numit "timp liber"... nu am dat in cap, doar am pus o intrebare... daca consideri ca ai reactionat corect, atunci scuzele mele... Din pacate, doar in concediu imi permit sa vin acasa si sa pot verifica "posmagii". Contul vechi cu recenzii s-a pierdut pe drum... email-ul a fost dezactivat pentru inactivitate:( un admin imi poate verifica IP-ul. offtopic: nu mai cred in politica de ani de zile... apartenenta politica 0... pentru mine e aceeasi hotie cu o alta palarie. Si ca venii vorba de "puturosii" ce profita de recenzii... pana la urma, pentru ce e forumul?... Nu cred ca "lauda" asta impresioneaza pe cineva...meh.. din pacate, in seara asta stam cu banii in buzunar si gandul departe... bate vantul in Suceava.
  2. pana aici domnule'.. am suportat destule... eu doar am pus o intrebare... nu am stat sa citesc romanele din 46 de pagini... dar daca doar atat puteti, imi e chiar mila de dumneavostra, sariti la gatul meu pentru nimic... si recurgeti la jigniri josnice, asta da dovada de buna crestere, nimic mai mult. Chiar imi e sila de dumneavoastra... va meritati locul de "latrau" pe forum... respect.
  3. Seara buna, pentru a evida o discutie inutila si contradictorie, astept niste scuze... "analfabet"? draga domnule, va rog frumos... nu e locul potrivit pentru asa 'ceva'.
  4. Buna, Alice prin zona? Acesta e numarul bun?
  5. buna seara... domnisoara tot cu telefonul inchis... se poate o programare pentru seara asta? suntem 2 tineri darnici
  6. marti te mai prindem prin zona ?
×
×
  • Creează nouă...