Sari la conținut

stefi1234

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stefi1234

Vizitatori Recenți Profil

344 citiri profil

stefi1234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Da, si la ea voiam sa merg, pana sa imi fi spus tu. Acum si mai mult. Trebuie sa cheltui mai putin bani cu baietii la bere ca vad ca se tot lungeste lista, si numai fete super😂😂😍😍
  2. https://nimfomane.com/forum/topic/171969-raluca-0763516021/?tab=comments#comment-6532102 . Ea?
  3. Am pus si eu o intrebare asemanatoare, poti sa te uiti ce mai zic baietii si aici, poate te ajuta. Eu nu pot sa te ajut, ca inca nu a mers. PS: Cineva zicea de Carima in post, sa stii ca ea nu mai e activa.
  4. Buna! FK faci? In celalalt topic ai scris ca esti doar cateva zile in Craiova. Poti sa ne spui aproximativ cat o sa stai in Craiova?
  5. Eu folosec samsung internet, pe date mobile de la orange. Imi merge impecabil. Si am telefon mai milog:), un j3 2017. Nu stiu sa iti raspund care e problema ta, am scris doar sa stii care e situatia mea ca termen dr comparatie. Sper ca te ajuta.
  6. https://nimfomane.com/forum/profile/339869-giorgia/ Ea?
  7. Salutare curvari. De cativa ani sunt pe forum, dar nu am mers niciodata la o escorta(genul de utilizator care vad a e injurat destul de des pe aici😆), stateam prost cu banii. Acum a intrat primul salariu(e si bun) si vreau sa incep sa merg si eu:). La cine imi recomandati sa merg? Tin sa mentionez ca sunt mai timid, ar fi bine sa fie ea mai vorbareata, FK e un mare plus, dar nu obligatoriu. Dupa ce merg o sa incerc sa las o recenzie cat mai "ca la carte" ca sa compensez ca de vreo 3 ani sunt doar stalker pe aici:)) PS: Daca sunt mult prea pretentios, si nu avem asa ceva in Craiova, atunci una care sa stie cum sa te ea cat de cat la inceput. Multumesc anticipat si spor la futut:)
×
×
  • Creează nouă...