Sari la conținut

jean cote2

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    177
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jean cote2

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

1.529 citiri profil

jean cote2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

197

Reputație

  1. lasa in poze, iti astepti clientii pe tocuri? cand te-am intrebat, ai spus ca nu ai.
  2. hard nu fac, tocuri nu port si asa mai departe
  3. Supraevaluata ca aspect, de un maxim 7.5, ca sa nu se supere fanii pe mine, data jos de pe tocuri este o femeie banala, fara cur chiar daca il scoate in evidenta in poze, problemele mentionate de finete a pielii si probabil etnica. -atitudine profesionista nicidecum GFE ridicat, amabila totusi 8 -oral 9, se fereste la COF -anal 9 duce bine Per total o experienta sub asteptari,, dar cinstita la banii ceruti. Mentionez ca asteptarile au fost foarte mari pentru ca vazusem recenziile superlative. Impartasesc parerea colegului referitoare la "pomul laudat". Pentru cei care nu ati fost, coborati cu 25% asteptarile si veti pleca multumiti.
  4. Daca scriu 10 insi ca a fost bine si atat, pentru mine este mai relevant decat o epopee cu n randuri despre cum a facut programarea, cum a ajuns la bloc, cu ce l-a servit, cum i-a pus "caciulita" etc Am fost de cateva ori la Antonia si a fost bine.Corelati asta cu pozele si e suficient pentru cine vrea sa incerce. Marele minus este ca nu accepta limbi, dar plusul este ca poti fi la ambele capete ale pulii
  5. Tu intelegi ca aici a fost scris mult, testat mult si sters.Are cont platit cu optiune de stergere inclusiv acum.
  6. Multumesc pentru lamuriri, pare a fi cine trebuie.
  7. Boss, fara sa isi anunte vreo disponibilitate, au rasarit in ultima luna dubios de multe recenzii bune. In plus s-a sters mult din ce era scris.Asta inseamna ca a activat un cont nou cu atribut de a sterge, dar de pe care nu a scris inca. Deocamdata este o indoiala, asupra recenziilor, revin dupa ce verific personal. Si acum daca ai fost intrebari : sani naturali sau silicoane? vergeturi multe si mari pe burta si picioare? fata este de etnie?
  8. La Bucuresti sunt oameni rai, vor chiar sa le fie supta pula si sa futa for real. Ai luat o decizie buna.
  9. Aveti grija ca acum vreo cateva luni nu era ea, lasase contul unei femei de etnie, grasa, cu vergeturi si burta praf care era mincinoasa si nu oferea serviciile mentionate. Daca nu este ea recenziile din ultima vreme sunt false. Avea cont platit si stergea recenziile reale.
  10. Mergeti cu incredere la Bianca, fata stie meserie, pacat ca nu face finalizare orala. Locatia curata si accesibila, stradal foarte aproape de Mall Vitan, cred ca locuieste singura, sexul oral si cel normal fara repros, anal nu am incercat. locatie 9 aspect 9 prestatie 10 igiena 10 de revenit
  11. a zis ca esti cat sacul de cartofi, un 50 de kg ar fi un sac
  12. aici sa vorbeasca nu in privat, e mai misto la mare decat la munte ca e mare, no?
×
×
  • Creează nouă...