Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

alexandruapostiu

Maistru Curvar
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-7 Reputatie: Troll / Spam

About alexandruapostiu

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am fost si eu la Kim si m-am simtit bine, tinand cont ca am mers pentru masaj doar la saloanele pana acum experienta era chiar peste asteptari. Aspect: 9 era mai frumos sa fie imbracata in lenjerie dar a cerut scz ca nu avut timp oricum arata bine Locatie: 8 cel putin pentru mine e departe, nu e lux dar destul de curata cu tot ce este necesar Masaj relaxare: 10 rar am primit asa ceva si la fizicul ei chiar are forta bravo! Erotic: 9 se implica bine, nu se grabeste deloc Igiena: 10 De revenit da sigur doar cand o sa mai pot sa fac drumul Mersi Kim!
 2. daca vrei sa activezi mesajele private cred ca am aflat ceva
 3. nu mai este Sofia stie cineva daca sa dus la un alt salon?
 4. Cea mai oribila experienta NU VA LUATI DUPA RECENZIILE FALSE! un apartament cu receptie formata dintrun fotoliu deci foarte usor intalnesti cineva confidentialitate zero la receptie imi prezinta serviciile, toate sunt cu finalizare, masajul tantric era ultimul si a zis ca este pentru echilibrul emotional. Aleg erotic normal 240 lei dupa ce am citit pe site-ul lor : "Spre deosebire de masajul naturist, masajul erotic este mult mai intim, mai senzual... desăvârşit. Acesta constă în atingeri senzuale asupra corpului dumneavoastră cu sânii şi trupul senzualei maseuze VIP Obsession." cand am sunat
 5. din pacate nu am stiut pana acum am vazut ca au ceva recenzii pe google si am crezut ca sunt reale .. pana acum am mers la acelasi salon in care plateam chiar 300 dar nu mam simtit nici o data pacalit asa cum afost la Artemis .. de asta incerc sa spun experienta mea sa nu patesc mai multi ca mine .. sunt curios la doua sau trei maseuze ar insemna trei maini pentru o laba !! nam mai vazut asa ceva nici la saloanele de 80/ora acolo macar se mai folosesc tate din cand in cand
 6. ce probe vrei sa iti dau ? am fost sambata am intrat cu simina si afost o experienta identica cu cele povestite in comentariile mai sus .. intarziere pana sa inceapa .. apoi masaj fara chef comunicare deloc .. apoi o laba agresiva care chiar ma deranjat si am intrebat daca nu se poate cumva altfel decat laba mi sa confirmat ca nu .. poate altii au mai multe probe daca te intereseaza poti sa incerci sa iei teapa la 250 ron ca sa te convingi..
 7. experienta neplacuta, laba agresiva la 250 RON ! merg la alte saloane unde platesc si 300 dar ofera cu totul alt nivel de servicii ! cum spun si mai multi DE EVITAT !!
×
×
 • Create New...