Sari la conținut

mulder666

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mulder666

  1. Tot asa? Vino la 9.00 ca eu nu-s?😅
  2. Asa e, dacă știi tu mai bine! Rămân la părerea mea: neserioasa. Client nou, vechi, etc trebuie sa răspunzi, nu pot, am luat foc, mi-am rupt piciorul etc. M-am convins! Step over!
  3. Hai salut! Pe mine Ana în blugi m-a dezamăgit! Rezervare făcută ieri, prezentat punctual, pe str. hipodrom, ea nimic. Îmi răspunde după vreo ora, ca abia a ajuns, ca abia a adus-o pestele, etc. Am încercat o reprogramare și nimic, niciun răspuns! Nota 0 la purtare, asta e caracterul cand are agenda plina! Restul e can-can!
  4. Vizitata! Locația A7, cu pescar la purtător ( cred ca mai are un icre și jos la scara). Halatul 150nr. O tipa matura plinuta cu "înaintașii" dezvoltați. Se implica, geme și cam atât. E din Brăila și a lucrat pe Italia. Nu sta mult prin zona, pentru o descărcare merge, pt amatorii damelor plinuțe. "Sta tot timpul pe întuneric"
  5. Salutare! E pe circuit închis băieți, are clientela ei și probabil ca e deajuns pentru ea!
  6. Astea care nu răspund la mesaje, cu toate dacă ele spun ca, comunica prin wattsup, trebuiesc evitate! Sa rămână cu morunii lor!
  7. S-a format un grup de rable, bineînțeles cu pescari și trimit pe toate obositele astea. Indiferent cum arata pe anunțuri, au mai multe telefoane, se redirecționează pe altele, ce mai o întreaga rețea! Nasol e ca sunt toate maimuțele și tărâmurile dincolo de uși.
  8. mulder666

    0755689447

    Scuze pt scris, dar eram plin de nervi. De adaugat: poze false, pe graba, de etnie si tot ceea ce nu va doriți! I se păreau putini și 150
  9. mulder666

    0755689447

    0755689447 Vizitat rabla în cauza. Locație a7, tiglina. De evitat, fără Prosoape, fără hârtie igienica, fără șervețelele umede( noroc ca aveam eu în buzunar. Oral np de 2 lei, nu are prezervative ca doar ce le-a terminat. De evitat și de spart borcanul de pești din fata blocului( mertan)
  10. Hai sa depășim momentul și sa ignoram pe cine este de ignorat. Prea multa publicitate pt. nimic....
  11. Dacă și la aia zici ca e de 10, ma las de "fumat..." O plictisita, greata pe ea, ești prea greu, nu ma atinge acolo ca ma doare, nu aia, nu cealaltă...pe telefon mai tot timpul...
  12. Pai atunci, hai sa nu o mai băgăm în seama, zic!
  13. Ignore total! Are balta peste!
  14. Hai, hai, mai taie din ele, da-le draq........
  15. Sunt băgate în seama prea mult. Ia sa nu mai scrie nimeni despre ele.... Nu vedeți cum cerșesc? Chipurile mai am un loc pt azi, vrăjeală.....sa vadă băieții ca e pe piata
  16. Păcat ca va pierdeți vremea cu băgatul în seama a acestor tip de nulitati. Pur și simplu ignore total și sa vedeți ce lasă din preț.
  17. Am sunat-o, programat peste o ora, locatie bloc garsoniere(A-uri) destul de curat, m-a asteptat in chilotei si sutien aceeasi fata simpatica cu zambetul pe buze si chef de vorba. M-a intrebat daca raman si bineînțeles ca ar fi pacat sa plec. Refresh la baie, apoi actiunea in dormitor a inceput cu oral neprotejat cam de un 9, sarutari peste tot, e chiar dedicata. Asa ca dupa cateva minute de oral m-am revansat si eu putin ca imi facea cu ochiul pasarica, tras caciulita, am trecut la normal, s-a umezit natural, fara lubrifianti si asa am finalizat. Tatuajele sunt la locul lor, sanii sunt superbi si mare atentie ca are anumite locuri unde se gadila. Ma bucur ca am vizitat-o, dar sa stiti ca nu sta prea mult pe la noi. Halatul 150 un nr aproximativ 30 minute. Note 9 pe linie și de revizitat când e posibil cu siguranta!
  18. Nu răspunde nici la apeluri nici la sms. O fi pe circuit inchis?
×
×
  • Creează nouă...