Sari la conținut

d r 4 g 0 5

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    859
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre d r 4 g 0 5

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    IT

d r 4 g 0 5's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

729

Reputație

  1. Nu te "speria" de numarul de clienti, daca esti baiat "finut", ii explici de la inceput ce si cum vrei s-ar putea sa ai parte de o experienta pe cinste. Pentru multi (me included) mersul la fete nu e neaparat o golire pe sistemul "ura si la gara" asa ca e bine sa-i spui de la inceput (telefon) cine esti, ce si cum doresti sa se desfasoarea "activitatea". Bafta! :hihat
  2. Nu-i MILF ca ar trebui sa aiba peste 40 de ani si nu cred ca-i cazul. Alea adevarate au peste 45 si sub 60, iar cele peste 60 is GILF. ;)
  3. Cel mai bine mergi la una din fetele de la Top. Nu cred ca au ajuns degeaba acolo si, in plus, pentru prima experienta ai nevoie de cineva cu experienta si rabdare. Bafta! :hihat Daca faci si o recenzie in urma "sexperientei" esti fecior de nota 10. :)
  4. Unde-i "la sigur"? Ce intelegi prin a fi la sigur? De ce vrei in Rogerius? Nu stii ca nu e bine sa te caci langa casa ca pute.
  5. Reactia mea a fost... Aaa, stai, e vorba de un prieten. Reactia lui a fost sa i-o traga sanatos deoarece avea gandul ala de mult timp, dar credea ca nu e de nasul lui. ;)
  6. Evident Adi, evident. Pentru cei radarizati e mai simplu la fetele cu locatie, desi poti sa dai peste o cunoscuta, asa cum a patit "un prieten" - nu eu, nu va ganditi la asta. ;)
  7. " bruneta 40 ani disponibila 2 zile in oradea ofer total-nu ma deplasez detin locatie centrala ...poze reale imi place sa te fac fericit-0754368639-non stop-zona-lotus " Cred ca la țața aia de care tine, stanga, am supt si eu odata. ;)
  8. Chiar nu e mort (inchis) doar ca nimeni n-a mai facut recomandari de ceva timp. Cele mai bune locuri unde poti agata sunt cluburile de manele (asta daca le suporti) sau oricare alt club in serile de Vineri sau Sambata doar sa ai bani de "spart". Oricum, parerea mea e ca iesi mai bine daca mergi direct la fetele cu locatie. Bafta! :hihat
  9. Cum care Andreea? ANDREEA, bă! Aia din 1 Mai. :D Atat nu stiti! :(
  10. Vin la mare... ma primiti? :D https://gfycat.com/OblongFirmBullfrog
  11. Nu e poza; e un mic gif... oare ce nota ia unul din asta pentru putulica lui?!? https://gfycat.com/OblongFirmBullfrog
  12. d r 4 g 0 5

    Doza de ras

    Nu prea e de ras... https://gfycat.com/OblongFirmBullfrog
  13. d r 4 g 0 5

    Bancuri

    "Deodata, desi pe jumatate adormita, ea simti mangaierile lui. La inceput timide, ca si cum i-ar fi fost rusine. Apoi, mangaierile devenira mai indraznete. Mai mult, si mai mult, pe tot corpul ei, mainile lui se plimbau cu nesat asa cum se intimpla... nu-si aducea aminte exact, cam cu 4-5 ani in urma. Senzatii pe care le credea uitate se intorceau. Memoria sentimentelor era vie, si o ajuta sa raspunda la fel. Mangaierile se ingramadeau, se repetau, el o invaluia, o intorcea. Acum era ca un virtej de senzatii de nedescris. Deodata... nimic. Absolut nimic. - Ce s-a intimplat? intreaba ea, surprinsa. Te rog, nu te opri, mai vreau! - Shhhh... incerca el sa o linisteasca, gata, am terminat! - Cum adica ai terminat??? - Gata, am gasit telecomanda, dormi linistita!..."
×
×
  • Creează nouă...