Sari la conținut

massou

Membru Banat
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

massou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-6

Reputație

  1. Încă o dată, eu cred că Ramona are o atitudine buna in general. Dar a schimba persoanele nu e ok. Poate nimeni nu i-a spus, poate sunt circumstanțe atenuante. Dar nu cred că e in spiritul de încredere al Forumului. Daca e o greșeală, rog sa nu se mai întâmple niciodată.
  2. Colega care era acolo în locul lui Bianca activează aici ca Ramonna. Nu am lucruri negative să spun despre ea. Însă am văzut pe thread-ul lui Ramona că ea a fost acuzată de curând de @azamantes că ar fi fost înlocuită cu alta persoană: el de ducea la persoana A și a ajuns la persoana B. Adică exact ce s-a întâmplat și aici. Bazat pe experiența mea, @azamantes avea dreptate, e același pattern. Din păcate, @pisicuts i-a dat un warning lui @azamantes, nemeritat. Warningul ar trebuit dat lui @Ramonna pentru a fi implicată într-un "bait and switch", ceea se repetă și azi.
  3. Când va fi Bianca cea Adevărată, o să fac și recenzia aferentă.
  4. Te sfătuiesc doar să insiști sa fie doar Bianca cea Adevărată. Caveat emptor, 'nuff said.
  5. Și mie mi s-a* întâmplat același lucru. Scuze pt greșeala de ortografie. Și eu am fost pentru prima oară, că și colegul cipulica. Eu personal le iert, daca nu se mai repetă.
  6. Și mie mi s-au întâmplat același lucru. A apărut o alta persoană. Până la urmă, am stat cu acea persoană, ca să nu supăr pe nimeni. Dar nu e ok. După îndelungi explicații, a rămas că se revanșează Bianca cea Adevărată.
  7. Vă mulțumesc pentru organizarea acestui forum. Circulați informatia!
×
×
  • Creează nouă...