Sari la conținut

tzunami1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre tzunami1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Craiova

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tzunami1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

20

Reputație

  1. în tg jiu este cineva sa facă masaj cu atingeri în zonele indime cu finalizare? caut de mult timp. poate îmi da cineva un sfat, părere. mulțumesc!!
  2. waw oana!!! poza asta ma face sa trec din nou pe la tine.🍆💦💦💦. te pupic frumos.🫶🫶🫶😘
  3. Antonia.. de când te aștepți printre olteni.. sper sa ma încadrez sa ajung la tine. oricum ești o fata de milioane. oralul tau e mondial și îți place ce faci se vede.. asa ca abea aștept sa ne vedem.. 🤗te pup frumos🤗😍🥰🥰😋😘😘🥳 poate avem timp sa bem și vinu care l-am promis ..
  4. Antonia! mai vino și pe la olteni. asa ai promis ca vi.te pupacesc frumos!🤗🤗😘🥳
  5. hai Antonia ca eu nu mai am răbdare.. te vreau mult. te pup
  6. Bună Antonia!!! pana când sa mai așteptăm după formele tele și după serviciile tele spectaculoase în Craiova. te pupic 🥳😘🤗
  7. tzunami1

    Ale🥰

    am fost și nu recomand..mai bine plăteam plusu la PS. cine intelege. cine nu!!! succes🙆‍♂️
  8. te așteptăm cu drag.. sa ai grija de tine te sărut și eu🍷🤗😘
  9. bună Antonia!!! 🤗😘 când mai ai de gând sa ne faci o vizit? te pup și aștept cu bratele deschise. 😘😘😘🥰
  10. Bună dimineața futaciosilor, ieri am ajuns și eu pe la blondina. am facut programarea cu o zi în urma ( greu de găsit loc la Antonia) , programarea respectata de ambele părți, am ajuns la bloc, ma ghidează unde sa ajung pt ca este pentru prima data cand merg la ea, îmi deschide ușa dacă doresc ceva era împreună cu Carima fetele sunt de nota 10. Facem cunoștință și stam puțin la taină după care ma invita la locul de " scandal" , începem cu sărutări după care coboară usor spre junior care deja aștepta acțiunea, un oral adânc ,eu zic ca e perfect.dupa care o pun pe spate ii întorc serviciu sper sa se fi simțit bine. ma joc și cu sâni ei fermecați . am vazut ca are inclus în meniu și un fuck face și sa îl încerc , trecem la normal ea peste mine, apoi facem un misionar și juniorul vrea sa explodeze , dar a explodat în fuck face .🥳🥳🥳 Note : Oral : 10 Normal : 9 ( pentru ca am facut prea puțin. trebuie sa mai revin) GFE : 10 O recomand cu mare drag și o sa ne vedem cât de curând Antonia. te pup sa ai grija de tine și te aștept sa te stabilești în Craiova 😘😘😘
  11. Eliza.. nu am aruncat cu noroi în tine. am spus doar ca nu esti corecta pentru ca ai zis ca o sa ne mai vedem, ca ma mai primești.. nu am zis ca sunt nemulțumit de serviciile tele. si daca nu ma face sa vorbesc mai mult.. e liber sa vina oricine la tine..serviciile sunt de calitate. de asta este forumul acesta. Cum se numește comisarul acela de te-a învățat sa pui camere ascunsa în casa sa filmezi clienți. dar nu în timpul actului.. sa înțeleg ca dumnealui știe ca este ilegal ce prestezi. dar nu are treaba cu asta. si daca zici ca ștergi filmările seara. cum spui ca ai filmat ca nu erai cu ochii pe ceas. Ma repet nu am treaba cu tine. mult succes în viata. dar vezi ca se cam bat cap în cap cu ce spui.
  12. Eliza nume de scena.dar daca sti ca esti bun pe bătaie.. poti sa mergi.. ca are guvidu la scara. sau dacă ai scula mare. e prima și ultima data când ajungi la ea., face selecti pe mărimea penisului ca nu vrea sa de forțeze dar vrea bani. dar și ochii sunt pe ticaitul de la ceas. asa ca mult succes.
  13. salutare băieți.. mai știe cineva de Eliza.. pe unde mai este sau dacă mai vine pe la tg jiu?
  14. bună futacilor. am fost săptămâna trecută la "studenta" , dar nu prima data și nici ultima data. Am facut programarea în 30 de minute, am ajuns mai devreme cu 10 minute. am urcat și mi-a deschis ușa "studenta" îmbrăcată doar într-un tricou scur .. am schimbat 2 -3 vorbe. după care începem cu oralul . nu a durat mult și juniorul era la datorie.. dar nu s-a lăsat pana când nu s-a luptat ceva cu el.. ii place mult sa o suga.. am trecut la normal ea deasupra.. m-a călărit ceva timp.. am schimbat în poziția " mama iedului" care am observat ca ii place și știe cum sa se miște sa simți ca ești acolo unde trebuie.. am schimbat ai poziția misionarului din câte am văzut asta este preferata ei.. si te strânge în brate și te trage în ea pana o ia pe toată..după câteva minute în fiecare poziție.. am finalizat glorios în gurita!! Note: ON - 9.9 NP - 9 Locația - 10 De revenit cu siguranță, nu o sa va para rau.. este o fata foarte comunicativa și zâmbitoare..
×
×
  • Creează nouă...