Sari la conținut

cerbul carpatin

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cerbul carpatin

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Constanta

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cerbul carpatin's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputație

  1. Maya draga tati chiar sunt curios cum m-ai trecut la tine în agenduta????? Ești prea isteață sa nu îți dai seama cine sunt.
  2. Se pare ca nu ai înțeles nimic....nici nu ma așteptam.....nu vreau sa intru în polemici cu tine. Îți doresc sa ai succes în continuare.
  3. Exact ceea ce anticipasem s-a și întâmplat: duduia si- a arătat adevăratul caracter......un asemenea limbaj, chiar și atunci când ești provocată intenționat pararea mea, o au centuristele. Fă-ți bagajelul și dute de unde ai venit .
  4. Vacanta liniștită îți doresc și ai grija la drum .
  5. Și ca o paranteză, în afara de faptul ca domnișoară își respecta clienții este și foarte isteață, și cu asta am încheiat acest subiect. Ne vedem în curând,bineînțeles cu harbuzul, lubenita sau pepenele la purtător. Ai grija de fizicul tău.
  6. Da...da.....vulpea când nu ajunge la struguri zice ca sunt acrii, exact asa faci tu.....treaba cu vergeturile toți cei care au vizitat- o au spus- o , se poate trece cu vederea,nimeni nu este perfect,dar treaba cu faptul ca este nesuferita probabil se datorează comportamentului celui care o vizitează. Eu nu scriu recenzii dar citind numai lucruri la superlativ de domnisoara ieri i- am făcut o vizita ....ceea ce au scris cei care au vizitat- o este realitatea văzută și de mine: fata este ok din toate punctele de vedere- cauta pe cât posibil sa te facă sa te simți bine, este mereu cu zâmbetul la purtător,nu te grăbește, preturile sunt mai mult decât ok pt ceea ce oferă și da pot spune ca am fost pe deplin satisfăcut de comportamentul și prestația ei.
  7. Bună dimineața. Ti- am trimis pe WhatsApp un mesaj pentru o eventuala programare astăzi.....consulta-ti agenda și aștept răbdător și cumintel un răspuns.
  8. Bună seara Maya. Pt a clarifica o enigma referitoare la programare : unele personaje cum ar fi eu doresc sa te cunoască și sa danseze o hora a unirii ,dar nu suntem din Constanța și pt a ajunge la cuibușorul tău trebuie sa înfrunte cu răbdare traficul de pe litoralul nostru ...... Întrebarea este: putem face o programare la o ședință de terapie cu 2 zile înainte sau iei în considerare numai programările din ziua respectiva?
  9. Puțin cam multa liniște prin aceasta zonă....
  10. Da...provocare acceptată....acum sa vad cum ma înțeleg cu ,, tovarășul,, meu care în ultimul timp cam da rateuri rău de tot..... Oricum la prima erecției mai serioasa sunt glonț la ușa dumneavoastră......sa speram ca ni se vor alinia planetele și cu siguranță ne vom întâlni. O seara buna
  11. Da....intr-adevar am îmbătrânit....scuze ....ce vrei draga Maya la bătrânețe nu mai vezi bine, ai probleme cu erectia, ți se lasă boasele, devii gelos și frustrat când vezi asemenea filmulețe....asta este odată cu vârsta ramai cu uitatul și comentatul. Încă o data scuze .
×
×
  • Creează nouă...