Sari la conținut

moldoveanca sexi

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre moldoveanca sexi

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

moldoveanca sexi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

97

Reputație

  1. Aprop ca tot spuneai de elvetia...nu s a razgandit nimeni ! . Va mai astept sa ma vizitati pana in data de 24 februarie!ðŸ’
  2. Multumesc de apreciere! Asta e ... Ok am zis in gluma ca e o cheatie de marketing te am facut sa vii inseamna ca sunt desteapta !!! Sunt poate si buna la ce fac pentru ca sunt si apreciata ... Evident ca nu ii pot multumi pe toti😕 si partea cu Mercedesul mi se pare apsurda ti ai facut filme in cap ca probabil erai stresat sau agitat!!! Ma deranjeaza mult cand faceti afirmatii proaste fara a fi siguri de ce spuneti ! Eu nu am peste sa fie clar ! Am doar o relatie pe langa ceea ce fac! Si chestia asta a fost in trecut au mai aparut schimbari in toate ! Eu zic ca daca am clienti care ma viziteza din prima zi pana acum inseamna ca e bine 👌 asta am avut de zis va pup!
  3. Multumeac de recenzii! (ma ajuta mult sa vad unde gresec ) unde subt buna si unde nu ...😗))
  4. Ma suni, imi zici cine esti ce s a intimplat si te astept la mine!
  5. Ok!!!! Pupici mici la toti! 😘👌
  6. Dragule imi pare rau ca sa intimplat asa cu tine !!! De obicei daca intervine ceva da,anunt cu 30 minute inainte sau chiar o ora ! Acum s a intimplat ce sa intimplat am avut un mic acident rutier si a trebuit sa stau si eu si soferul vinovat sa clarificam repararea masinii etc etc eram speriata si din pacate am uitat de prohramarea cu tine! Mi am cerut scuze frumos la telefon ti am zis ca a intervenit ceva ce m a facut sa intirzii acasa !!!! Stiu cum e sa ai o programare si cineva sa nu o respecte ! Zilnic voi faceti asta ! Adica numi respectati programarile .... Ceia ce nu e valabil si in cazul tau,ceia ce apreciez! Si ca ai vorbit frumos si ai zis ca nu e nici o problema sa stau linistita ...dar ai decis sa faci o recenzie negativa ca sa te razbuni oarecum !!! Nu ma supar ! Nu am nici o problema cu recenziile proaste pentru ca eu am clientii mei fideli care ma apreciaza !
  7. ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜‚😂😂😂 atita timp cat nu e nimic greu pentru mine sunt dispusa sa va satisfac cerintele ... Si pe cele mai ciudate .
  8. Da se poate !👌😕😊
  9. Poze noi !💪😘😘😘
×
×
  • Creează nouă...