Sari la conținut

iepuras10

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre iepuras10

  • Dată Naștere 17.03.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

iepuras10's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-36

Reputație

  1. bai, rechinule, mai du.te.n pl mea mare:))) vezi ca poate te aflu si atunci sa vezi ce.ti umplu gura cu carne. Mars in mortii tai de retardat, du.te si numara sa vezi cati bani a facut azi Alexandra skinny, JEGULE!
  2. terminata esti tu, curvo. Gandeste inca o data inainte de aface o afirmatie. Au fost 2 baieti la tine acum cateva zile daca iti amintesti, te.au futut pana te.ai cacat pe tine cica la propriu. JEGOASO care esti! taranca venita la oras sa faca bani....
  3. nu meriti cv bun. mi.a zis unu' de tine ce si cum, care te cunoaste.....te.ai futut cu toti jegosii.
  4. te.au futut toti ''nespalati'', curvo! nici sa.mi dai 5000 euro nu te.as fute cu pl mea mare.
  5. la domiciliu te deplasezi? ca daca vin eu la tine cine stie cine ma asteapta si iese cu bataie:)))) cum ar fi sa vin la tine si nici sa n.ajung sa.ti dau 6 nr/h si sa plec si batut?:)))
  6. cati ani ai, Maya? Eu am 22 si consider ca e normal sa fiu ''strong'' la varsta asta. Daca stii ca rezisti la 6 nr/h, ma bag la o vizita intr.o zi sa ''vezi ce poate baiatu'''. Deci, ramane 600 lei 6 nr/h?
  7. corect, dar tu esti vulpea ca esti de sex feminin. Strugurii sunt la mine si sunt aproape copti:))) Ti.am zis, n.ai intalnit in viata ta unu' ca mine asa strong:))) Deci, rezisti la 6 nr/h, in cazul in care iti fac o vizita, pisi?
  8. tu chiar vrei sa trec pe la tine sa te fut cum n.ai mai fost pana acum? Am grija mare de ''asta MARE'', asa ca nu vreau sa contactez ceva de la tine. O sa vin la tine doar dupa ce iti pui analizele sa ma conving si daca ai atata rezistenta incat sa duci 6 nr/h.
  9. o sa se vorbeasca de mine intr-o zi, dar pana atunci stau baietel cuminte.
  10. pai cui ii convine sa dea 600 lei/h? Ia sa aud, iti zic eu ca nimanui nu.i convine. Stai calma ca daca vreau, ajung sigur, dar deocamdata stau baietel cuminte. Cand apare unu ca mine cu un nivel ridicat de testosteron, gata apare si invidia. Macar recunoaste ca nu rezisti la 6 nr/h si gata. Asta e, asta.s eu: f potent si cu scula mare.
  11. tu vorbeste ca atat stii, dar iti zic ceva: nu ai fost pana acum f****ă si nici nu vei fi toata viata ta asemenea cum te.as f*te eu. Poate.mi vine intr.o zi vreo nebunie si.ti fac o vizita, am notat pretul tau: 600 lei pt 6 nr/h. In acea zi vei vedea ca ce zic e adevarat, poate.ti dau chiar 12 nr in 2 h, pisi, asta daca rezisti tu.:)))
  12. Dupa 1 h cu mine, ti.am zis: n.o sa.ti mai pui anunt o saptamana! (sunt f potent, am un nivel ridicat de testosteron d.aia pot fin de 6 ori/h si ''dotat'')
  13. n.am nimic, dar cat de curand o sa vizitez aceasta faptura, sa vedem cat de ''smechera'' mai este dupa 1 h cu mine. Cred ca n.o sa.si mai puna anunt o saptamana!:)))
  14. am bani, stai linistita, dar nu vreau sa.ti dau 600 lei/h pt 6 nr. Daca mai pun ceva imi iau o escorta toata noaptea. Vezi ca poate.ti fac o vizita si sa vad atunci ce mai zici cand te rup in 2, incat n.o sa.ti mai pui anunt 1 saptamana.
×
×
  • Creează nouă...