Sari la conținut

ionica 73

Membru Banat
  • Număr conținut

    245
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionica 73's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

894

Reputație

  1. ionica 73

    Ranya

    ai inceput debilule?
  2. Observ un contopist chelios, cutra si curva, cabotin si cacacios, care cere cacat in chelie. Ce franceza de balta a la pecon, aide:) mea. Calma calma
  3. masochist jegos, doar cand te injura toata lumea, te simti bine
  4. @picon un mosneag mizantrop si muist, cu franceza studiata la Radio Romania Actualitati, nomenclaturist si revolutionar de balcon, era protagonistul unui bukkake aide:) mea
  5. Tu ar trebui sa intelegi doua chestii. 1. Depresia este un dezechilibru chimic la nivelul receptorilor. Nu are rost sa tin prelegeri. 2. Esti total ignorant in acest domeniu. De fapt, esti afon la orice. Cand vei accepta, ca ai o viata de rahat si cand vei inceta sa mai crezi, ca poti tu sa transferi din necazurile tale altor persoane, doar ca sa simti, ca rahatul in care te scalzi are vreun sens sau sa simta si ei ceva din nefericirea ta, atunci poti sa incepi recuperarea. Ti-o zic cu toata compansiunea, pe care pot sa o am in haznaua asta.
  6. Ba, parlitule, tu esti cel mai mare lache p-acilea. Stai parcat si nu mai cersi atentie din partea mea, bolnav psihic, ce esti.
  7. Eu cred, ca astia fac schimbul pe conturile izmanarilor.
  8. Momentul ala, cand furi glume de pe google, dar tot un pitic neamuzant esti @Tandem3 In rest, sa ma pis pe picon si pe tarfa de ma-sa. Sa nu cumva sa nu continuati.
  9. @cbatoni aka @Tandem3 cauta alinare p'acilea. Dovada sunt miile de lingerisme virtuale.
  10. Iesi, ma, dreaq afara, de papitoi fandosit.
  11. Pfoai....izmanarii deontologi...A venit sfarsitul lumii.
  12. Ba, voi astia doi, picon si ion de la raion, luati-va de mana si mars d-aici. Acum ceva timp erati tovarasi la karaoke, pisa-m-as pe cine v-a facut atat de penibili.
  13. Momentul ala, cand furi glume de pe Google, dar tot un sclavete neamuzant esti. In rest, sa ma pis pe picon si pe tarfa de ma-sa. Sa nu cumva sa nu continuati.
×
×
  • Creează nouă...