Sari la conținut

ady69ady

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ady69ady

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ady69ady's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Are intre 35-40 de ani.Nu are botox dar era machiata,rujata,parfumata.E frumusica la fata si la corp arata destul de bine.Sotul ei ramane in garsoniera sau pleaca,cum vrea clientul.
  2. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/diverse/anunt/cuplu/7b0066757e6a6354.html
  3. La doua minute de metrou Lujerului Raspunde el la tel.Primirea o fac amandoi,pretul difera in functie de servicii.Pozele din anunt sunt reale.Servicii oferite de ea oral neprot cu fin orala,faciala,normal si anal protejat,FK.Am ales o ora numai cu ea,in prezenta sotului dar fara participarea acestuia.A stat cuminte si a privit cum ma futeam cu doamna.O suge bine si se fute bine in orice pozitie.Are silicoane,e slabuta,buna de pula.Nu sunt disponibili mai tarziu din pricina copiilor lor,care vin de la scoala.Primul numar l-am terminat in gura ei.La al doilea numar,cand era deasupra mea si-a bagat pula in cur singura,fara ca eu sa cer asta.Nu foloseste lubrifianti si la un moment dat imi era frica sa nu se rupa prezervativul. Halat- 200 ora numai cu ea singura sau cu sotul ei care priveste -300 ora cu participarea sotului Mie mi-a placut,o sa revin.Raport calitate-pret ok!
  4. Buna Maya sti ceva si cu sani si fara sani tot as veni la tine sa facem nebuni
  5. Locatie la 5 min de metrou Brancoveanu In afara de faptul ca a stat in genunchi pe parchet cand mi-a supt pula,nimic spectaculos.Nu-i place sa stea deasupra cand se fute,dar se crede profesionista si are numai fitze.Am auzit cum a tusit cineva in bucatarie,cand treceam spre baie.Am futut la ea numai capra si la sfarsit am scos prezervativul si mi-am dat drumul pe tatele ei. Halat 150 tragerea,250 ora.Anal a zis ca face numai la ora.Eu nu i-as mai da futai nici cu 100 tragerea.
  6. Vizitat sambata 70/100 fin 200 ora La 100 face oral cu fin orala sau faciala.Locatia spusa de colegul care a deschis topicul.Are 40+ varsta,pozele sunt reale dar o ajuta mult.Mai era cu o colega in locatie.Mi-a facut numai oral si cu finalizare faciala.Mi-a luat ea pula in mana si mi-a facut laba pana nu a mai iesit nici un strop de sperma.Si-a intins slobozelul pe bot si pe obraji.Mi-a povestit ca nu mai lasa clientul sa-i finalizeze pe mecla de la distanta,ca i-a sarit sperma in ochi si s-a iritat rau,de aceea o freaca ea in timp ce isi da cu capul pulii pe bot si pe obraji pana nu mai iese nici un strop.Mi-a zis ca lucreaza la orice ora,chiar si noaptea.Servicii corecte,dar nu e chiar pe gustul meu,deoarece nu prea am fost la dame 35+ Pentru cine prefera femeile trecute de 40 de ani,e ok.Si era sa uit,nu mi-au placut tatuajele,cam puscariase sau asa erau pe vremea cand avea ea 20 de ani
×
×
  • Creează nouă...