Sari la conținut

ovidiubh

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ovidiubh

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ovidiubh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. La mulți ani fericiți, Synthi! 💋💋💋
  2. An Nou fericit și plin de realizări! 🥰💋🥳
  3. Am văzut-o întâmplător pe strada și am recunoscut-o după tunsoare 😠Synthi arata bestial, păcat ca eram în timpul serviciului la ora respectiva dar am sunat-o seara pt programare însă nu mai lucra la ora respectiva din păcate 😔 Synthi sper sa ne cunoaștem zilele următoare!
  4. Bună Antonia, azi as putea trece pe la tine...liberă?
  5. Nu te-am uitat Antonia dar fiind mai mult plecat nu prea am mai avut ocazia să te vizitez...când ajung în tara te sun sa stabilim o întâlnire😘
  6. Felicitări Antonia!😘😘
  7. M-ai convins deja😠ne vedem cât de curând sper... Te pup😘
  8. Tot același nr? Am încercat sa te sun însă fără succes
  9. Ohooo, frumoase poze...abia aștept să revin pe la tine! ðŸ˜
  10. Cu siguranță revin cât de curând pt runda a doua...te pup
  11. Salutare tuturor Am trecut și eu pe la domnișoara Antonia în urma cu câteva zile. După o scurta neînțelegere în privința programarii(cauza fiind locurile de parcare după ora 16) totuși am ajuns puțin mai târziu, domnișoara foarte amabila fiind m-a reprogramat undeva după ora 19. Ajuns la locație Antonia deja ma aștepta după ușa, o fata foarte frumoasa cu câteva kilograme în plus însă nederanjant. Ajunși în camera de nebunii am stat preț de câteva minute bune la povesti ea fiind foarte sociabilă. Apoi a venit momentul mult așteptat renumitul oral al Antoniei care într-adevăr este bestial, o suge de o nenorocește nu am rezistat mult și am finalizat în gurița domnișoarei, ea storcand și ultima picătură🙈 După o pauza de câteva minute am vrut și runda a doua dar fără succes soldatelul nu a mai răspuns comenzilor. Per total a fost o experienta foarte plăcută te face sa te simți bine și de aceea primește un 10 din parte mea. Cadoul a fost 200 pt o oră chiar ii merita. Antonia mulțumesc pt tot😘 Scuzați greșelile, este prima mea recenzie!
  12. Bună Simona, azi pana la ce ora lucrezi?
  13. Bine ai venit Alina! Abia aștept sa ne cunoaștem😘😘😘ðŸ˜
×
×
  • Creează nouă...