Sari la conținut

miskin marca inregistrata

Serious Contributor
  • Număr conținut

    633
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre miskin marca inregistrata

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

miskin marca inregistrata's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

95

Reputație

1

Community Answers

  1. Precum iubitului tau, @picon, ti-a luat mintile acest forum. Ia-l de partener. Leana si Ceasca de pe nimfomane.com Vai de :) mea.
  2. Betivii sunt cei mai de treaba oameni.De fapt, cei mai de treaba oameni sunt si cei mai betivi. Revino-ti din betie(sau consum droguri/antidepresive) si inceteaza sa mai crezi, ca ai avea tu nu stiu ce putere. Nu da nimeni doi bani pe tine.
  3. Pentru o alcoolica, somera si fara bani, ai gura cam mare. Ai idei paranoide de grandomanie, de cand ai primit contul SP. Sunt la Hilton.Hai, sa-ti dau bani de chirie.
  4. D-aia mi-e scarba de voi si, mai ales, de admin sarmala, care ar trebuie sa stearga topicul aferent, pana nu o ia razna alcoolica. Nu exista inmormantare, parastas, boala sau necaz familial, care sa nu fi fost utilizat/maltratat aici. V., ma pis pe neamul tau si sper sa-ti intalnesc neamurile de sorginte feminina, pana la 35 de ani, sa le cumpar covrigi.
  5. Ioane, esti la fel de prost si susceptibil, precum lelea Marie, care voteaza cu PSD pentru un litru de ulei. Diferenta e, ca tu ai Facebook.
  6. Ba, io nu stiu, cum e cu votantii PSD, dar daca opozitia e reprezentata de maimute gen @ion de la raion, e clar. Mai bine stati acasa.
  7. Am uitat sa mentionez, ca mictionez pe surdo-mutele din neamul tau. Chinezu' se pisa pe chelia ta de contopist. Daca tot ai intrebat. :)
  8. Nici in Calcutta nu am vazut atata tiganie, precum in capitala statului Rumunija, Bukarest.Fara nici o urma de rautate. Gogule, astia au pricopsit romanii cu Basescu si, la limita, Ponta, probabil cu Firea, la urmatoarele alegeri prezidentiale. In statistici venitul mediu e la nivelul celui din Berlin, dar doar pentru ca profiturile companiilor se raporteaza central.Pentru ca, daca te uiti in jur, la jegul din oras si moacele lor, iti dai seama, imediat, ca-s niste terminati. In KL, la Sepang Central(gara unde a fost filmata o scena din acel film cu Sir Sean Connery si Catherine Zeta-Jones) sunt o multime de soferi pirat, malay.Te fac aia de bani, de nu te vezi.Dar nici acolo nu am simtit scarba, pe care am incercat-o la intalnirea cu soferii de taxi bucuresteni si, in general, cu bucurestenii.Rar specie mai inculta, mai plina de sine si mai trista. Iei taxi si-ti explica ala, in engleza, ai de :) mea, cum e cu traficul din Bucuresti, un fel de fala prosteasca a localnicilor.Asta unor oameni, care vin dintr-o metropola de 15 milioane de suflete. Faci checkin la hotel.5 stele.Ai de :) mea, ce servicii, astia isi inchipuie ca suntem izmanari? Ai de :) mea, Gogule. Pentru ce le-o trebuit trepanatilor Unire, acum 100 de ani? Rant-ul meu, da-va-n doba de boschetari.Ma duc sa iau niste covrigi si-i las la scara blocului-chibrit, unde sta olygofrenu', sa manance si odrasla lui ceva. :)
  9. Ai merge pana-n panzele albe, cu mata. Continua.Iti sta bine drept izmanar.Ti-ai implinit destinul. :)
  10. Ai de :) mea. Navetistii Chitila - Bukarest. Prosti v-a(u) mai facut. Pe din ce in ce mai multi...:)
  11. Nu stii, cum sa ma injuri de mama, si tot o dai pe ocolite, da-te-n amarul tau de surdo-mut. Chinezu' e bine.Se pisa si el, pe tine si pe neamul tau de tarla. Rumega.Ai timp 6 ore sa-ti recuperezi increderea. :)
  12. Gogule, tu esti din tagma fraerilor neamuzanti, gen @moneytalks, @staudesase, @justitiaru etc. Mai baga niste mamaliga si revino, dar repede, ca peste 1 ora si 35 minute decolez, si e greu cu VPN in tarile musulmane.
  13. Bai CereSapte, tu nu intelegi. Ti-ai pus moaca pe forum si te-ai rugat de urata aia sa te primeasca.Daca asta nu e milogeala, atunci e prostie.Tu poate credeai, ca o sa moara curvele, cand o sa-ti vada moaca de agent comercial din Voluntari. Cat despre cine, pe cine baga in seama, stai bland.Ai avut o gramada de postari la adresa mea, pe care le-am ignorat, pentru ca nu-mi pun mintea cu orice manelist.Dar observ, ca te obraznicesti. Eu chiar te rog sa-mi raspunzi, vad ca esti cu gura mare p-acilea. !!!! Ai enumerat niste boschetari, de la care iti iei lumina, mai Celentano? Gogule, cu placere, oricand mictionez pe tine si pe neamul tau de surdo-muti. :)
×
×
  • Creează nouă...