Sari la conținut

bran95

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bran95

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    București

Vizitatori Recenți Profil

435 citiri profil

bran95's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. !!!Atenție!!! Zdreanta face normal NEPROTEJAT. Mi-a confirmat pe whatsapp. Am captura de ecran, dar nu știu cum pot sa o atașez aici. Deci fiți atenți pe cine vizitați.
  2. Subscriu și eu la 'de evitat', dacă v-ati întrebat ce înseamnă "fac și extra", ei bine aflați că zdreanța asta face și TOTAL NEPROTEJAT. De unde știu? Pai chiar ea a confirmat când am contactat-o pe whatsapp. Deci, clar, DE EVITAT!
  3. Buna! Mai ești la birou sau e prea târziu?
  4. Am dat și eu de doamna pe publi și căutând si aici niște informații, am găsit topicul ăsta. Ca un mic update, din punctul meu de vedere e cam de evitat, încă de la telefon mi-a lăsat impresia ca e cam instabilă. Răspundea cumva răstit la întrebări pe care i le-am adresat, apoi a început să-mi povestească despre viața ei, fără ca eu sa o intreb ceva...am lăsat-o sa abereze vreo 4 minute, timp în care trecea de la un subiect la altul, fără coerență. Eu unul am zis pas, totuși am scris și aici ca să știți la ce sa va așteptați Locație, undeva pe prelungire Ghencea zice ea 100/150 ron
  5. Mulțam, colegu! Nu deschideam topic, dar nu am găsit nimic atunci când am cautat după nr de tel. Dacă e cazul, se poate șterge
  6. Ma duc, frate. Am contul din 2018, dar m-am "reactivat" de la început lui 2022 si am început și eu sa ofer Ma duc cat de curând și va spun. Dar tre sa promiti ca mergi și tu dacă e undă verde de la mine :)))
  7. Salutare, A fost cineva la ea? https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/andreea-total/02f6d8d55f3d7f3h1d8100g1f4f3d2he.html La telefon pare foarte dezgheață, glumeață, pot sa zic ca am făcut click de la primele replici. 150/300 zice, cu anal inclus sau 100/200 fără anal O sa-i fac o vizită zilele acestea, dar până atunci, poate a fost cineva la ea.
  8. Am vizitat-o pe Ana acum 2 zile și vin și eu cu o recenzie. Bun, întâlnirea am stabilit-o mai dificil deoarece Ana răspunde destul de greu, ceea ce îmi lasă impresia că este destul de ocupata. Mi-a vorbit frumos, pare cam timida la telefon (in realitate nu este la fel). După ce mi-a dat locația, am și pornit spre ea, am găsit-o mai greu, dar m-a ghidat rapid. Chiar dacă am întârziat câteva minute, a fost ok cu asta, m-a primit. (Data viitoare stiu exact unde trebuie sa ajung :)) ) Ca și locație, este un apartament/garsonieră destul de restrâns ca spațiu, curat, dar de ajuns cat să-ți faci treaba. Pe mine unul nu m-a deranjat cu nimic. Am făcut cunoștință, am stat la o mica discuție cat sa ne cunoaștem unul cu altul, mi-a zis printre altele ca nu face CIM, COF, COB. Am zis ok, oricum nu pt asta ce venisem neapărat. Acțiunea a început cu un ON destul de lung încât să se trezească bine juniorul, acceptă să o atingi, să o tragi de cap, are tente de deep. Am mai simțit niște dințisori pe acolo, dă atenție împrejurimilor. Apoi am trecut la NP, m-a întrebat în ce poziții vreau, schimba când ii ceri, nu comentează, se simte bine, dă contre. Probabil era și ea obosita, eu fiind ultima programare pe ziua respectiva. Când am trecut la AP, mi-am dat seama ca o sa mai revin la ea. Se simte destul de strâmt la anal, la fel, poți sa încerci orice poziție, nu comentează. Finalizat in balon si cam asta a fost. Chiar și după ce am terminat nu m-am simțit grăbit, Ana a fost foarte drăguță și atentă pe tot parcursul. Cadou: 100 lei Timp DTD: ~20-25 min Acum, daca tot am scris atât, să dăm și ceva note: ON: 7 (am simțit niște dințișori pe acolo) OP: 9 AP: 9 Sper să vă ajute recenzia mea. Spor!
  9. Buna Ana! Te-am sunat azi pe ambele telefoane, dar suna ocupat. Lasa si tu un program de lucru aici ca să știm cum ne încadrăm. 😁 Mâine sau vineri lucrezi?
  10. Am sunat si eu...la fel de sictirita a raspuns, voiam un simplu oral, a zis ca ma primeste cu 50...m-am indreptat spre ea cu gandul sa incerc, dar m-am razgandit intre timp...
×
×
  • Creează nouă...