Sari la conținut

unuloarecare2

Serious Contributor
  • Număr conținut

    712
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de unuloarecare2

  1. Să îți facă observație pentru soțul ei? 🤔
  2. De unde ai cum să știi ce voia dacă nu a apucat să îți scrie ?
  3. Unii dintre cei care te cer în centru, pot fi și posibile personaje dintre cele enumerate și descrise de tine. 😆😂
  4. Într-adevăr, zona de nord a capitalei este mult mai civilizată și cu lume mult mai bună. Am observat asta ori de câte ori am avut ocazia să ajung pe acolo. Mă refer la tot ce ține de sector 1 până unde începe S6 la Giulești și cred că la Pipera e deja S2. Totuși tins să cred că unii nu au ajuns vreodată pe acolo, nu știu de zonele respective, probabil nici nu le cunosc sau nu le-au călcat picioarele pe acolo vreodată. De aceea de cele mai multe ori când aud central, se duc cu gândul la experientele lor din centrul civic al orașului.
  5. Să înțeleg că e o blondă de înălțime cam 1,60 și ceva și ca formă stil dop. Probabil pozele o avantajează fiind făcute din spate. Probabil nici sânii ei nu sunt prea spectaculoși. În trecut știu că avea anunț cu 60 lei extragerea. Cam mult drum de bătut până în Militari pentru aproape nimic spectaculos. Poate doar dacă ești localnic de prin zonă.
  6. E de mult plecată. Dar ceea ce ai spus,merită puncte pentru creativitate! 😄
  7. Se plângea fiindcă îi place să o facă... De ce nu își stabilește ora de masă ?
  8. Niște tarife mai concrete se pot dezvălui ?
  9. Asta mi s-a părut foarte tare! Au trecut vremurile socialismului, așa că până vă întoarceți la putere, mergeți în alte părți! 😂🤣🤣🤣
×
×
  • Creează nouă...