Sari la conținut

gabrielsava30

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    168
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre gabrielsava30

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gabrielsava30's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

24

Reputație

  1. Hai la Bucuresti ultima oara nu ne am sincornizat din cauza timpului....
  2. @andapop20 chiar nu am facut nimic....jur si acuma ti-am scris pe wsp si nu primesti pe semne ca sunt blocat....unde sa iti scriu sau cum facem sa ma deblochezi?
  3. Cum sa dau de tine? pe wsp m ai blocat...nu inteleg de ce ...si pe telegram nu raspunzi....vreau sa vin la tine si nu pot practic..
  4. eu intreb ceva....voua va arde de rasuri....este reala si e ok sau nu...
  5. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/tanya-transexuala-reala-scurt-timp-in-ro/73i2gff8i997743014334349g6e71127.html
  6. Am fost eu aseara la ea, pozele reflecta realitatea, ba din contra mi se pare mult mai feminina decat in poze ca sa fiu pe scurt sa nu plictisesc, este cea mai feminina transa la care am fost si nu ma refer neaparat la corp ci ca atitudine, foarte misto! O sa revin ori de cate ori o sa am ocazia, am achitat 300 ron pentru o ora.
  7. Bună seara, am fost și eu miercuri seara la domnișoară Lia, pe scurt pozele reflecta realitatea, chiar arata mai bine în realitate decât în poze. Ai ce vb cu ea este foarte smart, deschisa la minte și în pat, ca acțiune a debutat cu un oral adânc foarte bine executat, după am trecut la normal capra ai o privire de vis 🔝🔝 după a venit peste mine unde acolo am și finalizat în glorie. A doua finalizare sa terminat cu celebrul masaj făcut...pur și simplu iti trezește toate simțurile finalizezi fără sa vrei orice ai face...menționez ca am achitat 300 ron pt o ora de vis, eu o recomand și o sa mai merg la ea ori de care ori o sa am ocazia. LOCATIA 9 ASPECT 10 ORAL 10 NORMAL 10 MASAJUL LA COCOS 10+++
  8. Hai si cu Bucurestiu! 😍
  9. O sa fiu scurt dar la subiect: Vizitata acum câteva săptămâni când era în București, Adriana este 🔝🔝 este de departe cea mai frumoasa transexuala din România, corp 10 atitudine 10, pula 10 în concluzie 10 pe linie, mai multe țin pt mine, dacă o recomand? DA cu D mare !!! Ne revedem curând te pup!
  10. Wow ce aparitie, arati senzational! 🥰 zilele astea te vizitez 10000%
×
×
  • Creează nouă...