Sari la conținut

adyzion

Serious Contributor
  • Număr conținut

    221
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adyzion

Informatii Personale

  • Sex
    Male

adyzion's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

193

Reputație

  1. Valeu cata palavrageala fara pic de continut util... mai sunt si admini, moderatori?
  2. Eu am facut programare cu 2 zile inainte pentru ca asa am vrut eu. Dar aveam optiune si pentru ziua urmatoare. Mie mi s-a parut simplu de discutat cu ea pe whatsapp si de gasit un numitor comun.
  3. Salutare lume! Am fost astazi la Carmen pentru un masaj timp de o ora. Locatia o stiti deja, totul curat si primitor. Carmen este o gazda perfecta. Masajul, atat cel de relaxare (foarte constiincios realizat) cat si cel erotic, au fost de nota 10. Relaxare totala si o finalizare exploziva. Carmen stie sa te faca sa te simti ca esti in centrul atentiei, de la saruturi pe corp pana la mangaieri si gesturi. Iar sanii aia sunt.... bogatie! Pentru mine un 10 clar si, cu siguranta, voi reveni. Totul a costat 250 lei timp de o ora. Spor la bani ca sa fie spor la ... treaba!
  4. Ce topic de .... fata asta face si altceva decat sa se ia in gura cu clientii? Da ... jocul de cuvinte este intentionat...
  5. Unde are locatia in Mangalia? Poti da cateva detalii?
  6. Are o atitudine de tot rahatul! Probabil ii prisosesc banii. Pierdere de timp clara. Probabil e formata pe centura pe undeva ...
  7. Informatii de interes: Taxiul este inclus sau este extra? Intre ce ore lucrezi? In ce zone te deplasezi? Ai zone in care nu mergi? Cum preferi sa faci programarile? Inainte cu cateva ore, poate chiar cu o zi? Sau primul venit, primul servit?
  8. Scuze, greseala mea! Si mie mi-a cerut 50 lei ptr FK
  9. (0743) 571 153 - Mihaela isi zice. E pe publi
  10. Link publi https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/te-astept-in-locatia-mea/175282i813e87if6ef1f6e7ffgiih89g.html Alexandra 18-19-20 de ani. O fatuca foarte faina aprox 1.65, bruneta, ochi albastri-verzui. Simpatica la fata, constitutie similar Kylie Jenner, sani fermi si in pozitie perfecta pentru varsta frageda ce o are. Destul de maricei. Fund bestial pe care nu-l pune la bataie, dar care functioneaza ca un buton de start pentru “motor”. Curata, mirosea bine, piele fina. Comunicativa si orientata, cat de cat (este foarte tanara) catre client. Intalnirea a avut loc la hotel. Fata foarte punctuala, a venit impreuna cu prietena ei cu un taxi. (Prietena ei faina si ea, genul slim, undeva pe la 1.55m cu niste sani belea). Oral umed, domol, corect facut, fara rubber, doar ca nu face CIM. Atentie la imprejurimi, se foloseste foarte putin de mana. Am finalizat COB pe sani. Al doilea numar nu l-am mai cerut din chestiuni de organizare care n-aveau treaba cu ea. La hotel a fost 200 lei numarul cu taxi inclus (asta si pentru ca era hotelul aproape). Posibil sa ceara extra daca distantele sunt mai mari. Am inteles ca ora era 300. Tarifele sunt 100/200 la incall. O recomand, desi, e posibil sa nu vina doar ea singura la hotel. Aspect 9 Punctualitate 10 Interactiune 9 Oral 9 (nu face CIM) Normal - n/a Anal nu face (cred) Colega ei ca aspect 8, iar ca interactiune 9. Are niste sani belea, dar poftele mele inclina spre tipe mai carnoase.
  11. Pentru ca e informatie de interes pentru toti. Ce-ar mai fi sa aiba toate anunturi incomplete si sa sune 100 de insi doar ca sa intrebe una alta... ? Care mai e rolul forumului, nu sa fie informatiile complete in acelasi loc?
  12. Cam aiurea faza cu:”mai vreau 100 de lei”. Dar na, te inteleg, daca e asa de buna pe cat ai descris-o
×
×
  • Creează nouă...