Sari la conținut

gicu47

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    50
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gicu47

  1. Am trecut azi pe la domnișoara Larisa. O buna alegere! Eram ca vremea de afara, plouat si înnegurat dar am ieșit bine dispus si luminos... Larisa are un corp foarte fain, o atitudine calda si prietenoasa, știe sa destindă atmosfera. Apartamentul cu de toate, ea frumușică, corp foarte "reușit", acțiunea plăcută (mai soft, pe gustul meu). Per total o experiență de 8 spre 9 (daca introduce FK in "meniu" si mai trec de 2-3 ori, poate ajungem la un +9). De revenit!
  2. Am trecut pe la domnișoara acum ceva vreme. Ceva nu a fost sa fie.... ori ca vorbește prea mult, ori ca e prea pe "munca", fără nimic preludiu ceva, ori eu prea pretențios... dar în concluzie cu siguranța nu mai revin. Fata OK la trup, curățică, nu ai voie la "savarina" 😤, apartament ok-is, prosopul cam jilav si super mic (ca de mana). Tariful mult peste serviciile prestate...
  3. O vizita matinala fără de reproș. M-am simțit minunat, mulțumesc încă o data.
  4. Am ajuns si eu azi pe la Giulia. Mai greu ca parca a intrat necuratul in toți, zilele astea. Am optat pentru o ora cu FK, deși nu eram in apele mele. Domnișoara este foarte primitoare, prietenoasă, cu-n corp frumos, un plus pentru ochii foarte interesanți. Este clar ca știe "How the cookie crumbles" si pentru ce este acolo, se face plăcută si încerca sa-ti facă pe plac. Locația impecabila (mai puțin lustra care sa încăpățâna sa-ti tot amintească ca sunt prea înalt), baia cu de toate, ea de asemenea - impecabila. Fiind ieșit din joc de ceva vreme, nu i-am rezistat prea mult, dar am profitat de timpul rămas si m-am bucurat de un masaj decent si de o conversație, as spune, interesantă. De revenit? De ce nu, mai ales ca mi-a zis ca mă calific "făra probleme" pentru un anal... 🥺
  5. Ce pot sa spun... O "ședință" de nota 10. Totul a fost perfect. Am început ziua cu-n boost de energie si buna dispoziție. Mulțumesc Ineess, cu siguranță ziua mea a fost mai frumoasa.
  6. Am trecut in fuga pe la Rebeka. O experiență mai mult de cat plăcută. Masajul erotic a fost o super surpriza. Foarte drăguța, ochii chiar frumoși, corp minion dar sânii mari. Extrem de prietenoasa si dezinvolta. De revenit?!? Cu siguranță!
  7. 🤣😂🤣😂 Cred ca acum e clar pentru toți !!! 👍
  8. Sper ca nimic neplăcut... care se te împiedice sa revii.
  9. Azi am trecut in "viteza" pe la Laura. La cat de ocupata este, cred ca merita mai multe recenzii. Programare făcută pe whatapp cu o zi înainte, după mai multe încercări, din cauza programului meu, respectata. Fata are potențial, este drăguța si își da toata silința sa te simți bine. Abordare soft si plăcută, are un fel cald de a se purta. Igiena corespunzătoare, baia exemplar echipata. Apartament clasic Coresi, aproape OK - patul scârțâie îngrozitor... la un moment dat am crezut ca o sa vina vre-un vecin la ușa sa ne ia la bătaie... De revenit? Cu siguranță. Dar ori o facem pe jos ori in bucătărie 😂
  10. O plăcere ca de obicei. Mulțumesc.
  11. Mult succes si noroc pe unde vrei sa-o apuci. Sa ai parte doar de oameni frumoși (așa ca noi 🤣) in viata ta. 😗
  12. O vizita scurta si plăcută. Este foarte tonica si vesela, m-am simțit "ghini" 😇 in compania ei. Se vad ani, in sensul bun. Știe ce si cum, si mai ales când. Merci, poate ne revedem cândva si la ora .
  13. O bucurie, ca de obicei. Azi am fost varza cu nervii, dar m-am mai remontat! 😊 Mulțumesc pentru tot. Recomand pe post de pansament la cap, mai ales cei cu nervii țandări si cu probleme existențiale .
  14. Motenelu', suflet bătrân... mi-ai luat tot "caimacul". Bine spuse cele de mai sus. Acum ceva zile am trecut si eu pe la Carla. Am venit pentru "una rapida" si am plecat după o ora si ceva, o ora fiind petrecuta in bucătărie la palavre si "ceva" in dormitor... Este ceva intre o partida lejera cu cea mai buna prietena si o întâlnire fierbinte cu amanta. Clar știe ce si cum si mai ales când. Lipsita de prejudecăți si judecați - ceva rar in ziua de azi. Plăcută fizic, știe sa se facă plăcută si sa-ti facă pe plac. Stăpânește foarte bine arta conversației, la un moment dat am si uitat de ce sunt acolo si mă bucuram de conversație. Note? Nu-i cazul... mi-e mi-a plăcut tot pachetul. De revenit? Eu sigur!!!
  15. O vizita rapida si plăcută. Delia este o persoana "destupata", poți avea o conversație haioasa cu ea, daca-ti dorești.... Locația: 10 Comunicare: 10 Acțiunea plăcută, susținută si de o privire pe măsură, cu tente porno (rula in fundal un film de gen si deci comparația a fost făcută la "cald") - 8/9. Per total, o vizita reușită. De revenit? De ce nu..., nu prea curând sper... Sticla de apa: 150 ron / 30 min.
  16. Am trecut/revenit luni pe la Daria. Încântătoare ca de obicei. Nimic de obiectat, m-am simțit foarte bine in compania ei. Note doar de 10...
  17. Am trecut azi pe la domnișoara Giulia. Un chip drăguț, foarte vorbăreața si dezinvolta. Corp rubensian, dar frumos. Pare ca-i place cea ce face si se simte acest lucru in prestația ei. Nu sta cu ochii pe ceas, face tot ce știe si poate sa te simți bine. Locatie: 10 Comunicare: 10 Actiune: 8/9 - nici eu nu am fost in forma... Halat: 200 Ron/h De revent? De ce nu...
  18. Tarife, seevicii, ceva impresii?
  19. Am trecut azi pe la domnișoara Karina. O trecere rapida dar plăcută. Este simpatica, poti purta o conversație cat sa intri in atmosfera. Este receptiva si dispusa sa-ti facă pe plac atâta vreme cat nu e doare (sorry) sau alt inconvenient. O alegere buna, pret corect, apartament fain, locuri de parcare berechet, acțiune plăcută - per total o experiență faina. Te salut si mult succes.
  20. In week end am trecut in fuga pe la domnisoara. Toate bune si frumoase, o vizita reusita. Incepe sa fie din ce in ce mai bine. Probabil incepem sa ne cunoastem mai bine si totul decurge "ca uns". :boob :kiss3 :69 :feet Note numai de 9.5 :laugh2 :bow .
  21. Am fost in week-end la Daria. Ne armonizam din ce in ce mai bine. O întâlnire foarte reușita si plăcută. Locație: 10 ON: 7/8 NP: 8/9 FK: Da, nu sălbatic dar plăcut. :hug1 Atmosfera generala: 9 Halat: 150 De revenit? Sigur, fac abonament... :feet
  22. O reîntâlnire plăcută. Mereu am petrecut momente frumoase cu Daria. Mulțumesc si pentru astăzi, chiar ma ajutat. Te :kiss3 si nu pune la suflet răutățile unora sau altora. Chiar ai un corp frumos, un zâmbet tare ștrengar si ești faina rău... 10 de la mine astăzi, pe toata linia.
  23. Nu a fost sa fie... O fata frumoasa, cu un corp foarte apetisant. Dar ceva nu s-a legat. O fi fost căldura, eu prea intimidant sau altfel, ea prea timida/rece, carma. Apartament frumos, cu de toate, ea - cum am mai spus - frumoasa, dar ceva a fost "nelalocul lui". Am achitat o ora (250) dar dupa o finalizare si ceva lichide + pălăvrăgeala de bătrân sâcâitor - am plecat la o plimbare cu motorul. Poate alta data sau cu alta fata.... Spor in toate, sper sa nu te superi de "review".
×
×
  • Creează nouă...