Jump to content

vasilegheorghe

Maistru Curvar
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Reputatie Excelenta

About vasilegheorghe

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  CONSTANTA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bună Aura. Aveam o rugaminte/ sugestie ...un program mai flexibil??? De exemplu o zi de dimineata ...una după-amiază.....
 2. Salut colegu ...imi pare rau ca a sunat asa ...probabil exprimare gresita . Nici gand sa fiu carcotas ca nu as avea de ce . Dar un lucru e sigur ...e in lista . Daca treaba o sa fie ok ...poate multi o sa te cinstim cu o bere pentru faptul ca ai dus munca de lamurire sa ramana la noi . :rolleyes:
 3. Bun venit pe forum Auras ....🤗.
 4. "Doamna este foarte pretentioasa la atitudine si comportament" ....Acum ce sa zic ..parca noi nu suntem ...noi barem avem banii in buzunar . Sunt 100% de acord cu un comportament civilizat ...dar sa nu facem din doamna AURA ...un model de la VICTORIA SECRET ...acum ca tu ai facut un mare click ...e alta discutie , suntem foarte multi din acest forum care am vizitat escorte mult laudate si ...fiecare am plecat mai mult sau mai putin impresionati . In final ...vreau sa spun ca o simpatizez pe AURA ...o voi vizita si eu zilele viitoare si am sa incerc sa fiu atent la comportament si sunt curios
 5. Salut coleg futac . O intrebare ...e vreo problema cu al doilea numar ? Un coleg ...relata cu ceva postari in urma , ca doamna cam stramba din nas .
 6. Colegi futaciosi ...vreo veste de Lia ? Dispărută in misiune ? . Imi cam este dor de ea ...telefon inchis....
 7. Este colegu...am vorbit cu ea . Neschimbat servicii și tarife. .
 8. O simplă cartelă este 30 de lei si puțină discretie. Asta-i un motiv des intalnit sa se scuze. Dar ma rog . Ia sa nu suni tu cumva cand nu ajungi sau intarzi .....
 9. Colegul nostru isi facu rezervare cu 3-4 zile inainte pe care o confirmase cu o zi inainte . Fair era sa fie anunțat ca nu se mai poate , este foarte adevarat ca in viata fiecaruia intervine ceva ...dar ma rog . Un simplu mesaj elimina acest gen de discutii.
 10. Ce avem noi aici ? Interesante poze ...am notat in agendă de vizitat. Rămâne sa ma convingă atitudinea si locația .
 11. Salut colegu....gurile rele spun de acces interzis la sani si de Fk nici vorba( sau in functie de chimie ) ....tu ce zici de asta ? Ne poti spune si noua te rog ...Sincer am tot vazut pareri si PRO si CONTRA ..... :thinking Ca la ce sanisori are ..sa nu ii atingi ...cam naspa ...
 12. . Mulțumesc mult pentru ajutor. Acum ce sa zic Raluca este o fată frumoasă...dar sigur amandoi am vizitat fete relativ pe aceeași scară valorica a frumuseții fără CV si cerere.
 13. . Mda...buna asta. Nici pe cal si nici in căruță. Am sa mai incerc sper sa nu s-ar in extrema cealaltă din " cauza " pozelor tale .
 14. Salut colegi futaciosi, incantat de poze vreau sa socializez cu ea .Cum luam legatura cu Ralu ? Sunat ...mesaj ...🤔...asteptare. Sa înțeleg ca e lunga lista de asteptare ? Trebuie o recomandare ?
×
×
 • Create New...