Jump to content

maryo85

VIP Member
 • Content Count

  1,354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

454 Reputatie Excelenta

About maryo85

 • Rank
  VIP Member

Recent Profile Visitors

4,683 profile views
 1. Cum e in tarile calde?? Te vaccinezi de corona??
 2. Da bai laba trista, o astept la Targoviste ca merita!!! Pe tine mai bine te facea mama ta un caca sa te manance cainii!!
 3. Un an nou fericit tuturor!!! Vad ca fetele nu prea raspund la urarea colegului! Nu or fi fete, ele stiu ca sunt.....!!!
 4. 🤣🤣putere de convingere🤣🤣
 5. Te asteptam pe meleaguri natale!!!😊😊
 6. Ai stricat poza cu inimioarele🤣🤣😘😘
 7. Colegu, referitor la locatie poate nu ai urmarit dar noi I am cerut sa faca un duet cu Delia, sa se obisnuiasca si ele intre ele, urmand ca dupa cine doreste sa intre cu amandoua, ca erau multe solicitari de genul.... In alta ordine de iei, pe Diana eu o dezbrac cand incep actiunea, nu mi place sa o vad in pat ca pe o Papusa. Acum fiecare cum simte. Dar prin serviciile oferite ea a ajuns top, nu m a platit pe mine sau pe altul sa faca recenzii bune. A fost meritul ei. Si cu fk acum pe pandemia asta normal ca trebuia sa fie mai atenta. EU am mai fost si pe pandemie la ea si nu mi s a p
 8. Trebuia sa i scoti 2 dinti sau coasta de drac😓
 9. Dar tipul nu a reusit as ejaculeze???🤣🤣🤣ca nu se vede nimic🤔🤔😘😘😘
 10. Ce sa ti mai zic.....sa o folosesti sanatoasa si sa te bucuri in totalitate de ea😘🤔🤔🤣🤣
 11. Colegu, dar solicita resetarea parolei. Asa am patit si eu
 12. Ionică parca mai de Pasti te mai suparasei tu pe ea. După o felie de cozonac ai iertat o si bine ai facut. Eu ti am mai zis. Ce tie nu iti place altuia nu ii face!! Păi dacă eu eram programat cum sa te bage pe tine. Chiar dacă nu sunt fidelul ei, pai umpleam forumul ca e neserioasă. Nu stiu cum gândesti. Tot asa te ai supărat si pe Maya, dar nu ai gandit corect. Zi tu una care anula programarile sa te bage!!!
×
×
 • Create New...