Sari la conținut

aliciq

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre aliciq

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Masaj

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

aliciq's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

5

Reputație

  1. Și dacă exista vre o metoda sa fie accesat și de pe iPhone 🙂 ms
  2. Lasă, sa pună altul 1000 RON 😂😂😂😂
  3. Nu chiar… am exagerat puțin… ceva de genul: “acum sunt intr-o relație, și, partenerul meu, nu este de acord!”
  4. Am mai fost o data ieri: Dragi futaci, nici nu știu unde sa o mai încadrez… masajul corporal este de nota 8 spre 9.( foarte bun) am fost întrebat dacă nu cumva vreau sa stau gol… se uita la ‘fi miu’ parca parca sa sara pe el… parca și saliva puțin :-)) fata este super, poți sta cu ea de vb fără probleme, este puțin ciudatica… nici urma de ce ceva erotic… cik nu vrea soțul… In rest nu am reușit nimic… Baitza da,(cu de toate) papuci da, nimeni dubios prin preajma… de revenit… Da, pentru masaj, poate și pentru ceva erotic dacă va mai face…
  5. Hop și eu cu sotia https://ibb.co/Mnt0QC9 https://ibb.co/yBvxQjY https://ibb.co/SfKfRwM https://ibb.co/DDx4fXf
  6. Masajul, eu zic ca merita banii, da, sta îmbrăcată, ai ce sa discuți cu ea, nu, nu m a ținut cu lenjerie, din contra am stat și fără prosop(am impresia ca ii place ceea ce vede, ii place sa vada(pula) ) dar nu cred ca o lasă prietenul… locația foarte buna și cu locuri de parcare, și cu dus etc..
  7. Da, pe tot corpul, mai puțin, mădularul…
  8. Eu am fost si după cum a spus si la tel, nu face nimic extra fata de masaj… la Masaj nota 8 destul de bun, apăsat, nu se grăbește.
  9. Am sunat o acum, și a spus ca face masaj dar nu in zona inghinală, deci, fără erotic… fără finalizare. Tu cum ai reușit?
  10. Super, când ai foat ultima data? Mulțumesc anticipat, s a plătit ceva in plus? Stătea deszbracata?
  11. Cânta lăutare, cânta ce sti mai bine, cânta in seara asta, numai pentru mine ;-).
  12. Buna ziua, A mai fost cineva la duduia menționata? Ceva modificări in servicii? Acum se poate cu happy ending? Se poate face un dus in locație? Ceva gălăgie prin casa? Multumesc anticipat!!
  13. salut tuturor , este pentru prima oara cand postez asa ceva asa ca va rog sa fiti indulgenti cu mn ... am sunat la 0732953635 a raspuns o fata am vb a fost ok discutia am decis sa ma duc . chemat taxiu ajuns acolo sun raspunde o fata si imi spune sa mai astept aproximativ 3 minute sa iasa o colega de a ei de la baie .(sa astept afara).. am asteptat ma suna domnisoara si imi spune sa poftesc in casa.zona Tineretului nr 49 bl 58 sc 1 :-) intru dau de domnisoara Andreea o fata blonda superba , niste sani de nota 20 un fund super...era doar in chiloti .ma pofteste pe un scaun ca de trebuia sa mai astept ca defapt nu sunt 2 fete cum se credea sunt 4 din care una nu era acolo,deci raman 3 fete in doar 2 camere.cum celelalte 2 erau ocupate eu trebuia sa astep. partile proaste . 1.cum intri in casa esti defapt in bucatarie apoi treci prin sufragerie (unde vezi oamenii in actiune .) si apoi in baie si cealalta camera 2. Andreea dupa cum sa intitulat pe cat este de frumoasa pe atat este de plictisitoare.. 3.nu schimba nici o vorba daca nu o intrebai u 4 a incercat sa ma serveasca cu ceva dar aproape la vreo 20 min dupa ce am ajuns una dintre fete terminase(in ultima camera ) andreea imi propusese sa facem sex in bucatarie dar eu am refuzat cand sa ma duc eu cu andreea in camera trecem prin sufragerie in care LOGIC se lucra intens la mulgerea unei capre:) ajuns in camera EU am cerut sa fac un dus mi-a prezentat dusul , in prima faza nu a avut prosop abia inainte sa ies mia adus unul. ea nu a facut baie pe motiv ca a facut deja .. incepem cu un oral de nota 5-6 indulgenta fara DT fara zone adiacente ..era plictisita fata nu gluma .. i-am facut si eu un oral care cred eu ca i-a placut se umezise natural.. deci mie imi dau un 8 am vrut sa incercam un anal numai ca nu a vrut pe motiv ca AM CAPUL MARE adevarul ca o mai destul de groasa dar nu a spus nimic nici la tel nici cat am stat de vb 30 min inainte sa intru cu ea.... ok zic eu incercam un normal (fata e frumoasa si asta m-a facut sa imi dau drumul)incercand normalul observ ca inotam in ea cred k mai intra 3-4 degete..in contextul in care o am destul de groasa. terminat in pz ..ea nu a facut baie nici nu mia spus mie sa fac (asta este un foarte mare minus ...)si nu am mai vrut sa stau desi platisem 1 h am stat in jur de 30 mn nu am mai cerut bani si nici nu mi sa oferit .. note oral-5-6 gfe - 0 normal - 5 este foarte larga dar are niste labii foarte mari si frumoase anal - as fi vrut sa incerc ca avea un fund super eu nu o sa mai merg vreodata acolo si nu recomand mai ales ca le auzeam pe fetele alea cum radeau in gura mare de baietii care tocmai iesise...nu se merita decartat 150 ron pentru un mumu mic si un normal ca intr-o manusa .. o seara placuta
×
×
  • Creează nouă...