Sari la conținut

banana_lunga

Membru Banat
  • Număr conținut

    624
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de banana_lunga

  1. Eu zic să stai cuminte decât să arunci banii pe fereastră. Sunt alte fete mai valabile pe aici decât șandramaua asta. Nu am fost curios încă să bag o căutare după numerele de telefoane... Sigur se găsește un topic, altul decât ăsta, unde se vorbește despre ea.
  2. Stai calm, Gicule... nu-ncep nimic. Asta fu prima, singura și unica replică pe care i-am adresat-o!
  3. Cacabrones, ce zici mă ?! Long time no see! Toate bune? Cum e cu ajutorul social ? E pe ducă, e pe ducă... ?!
  4. Așa e. Am greșit! Am uitat de acest mic aspect. Numai bine, Lexule!
  5. Păi... hai să vedem. Pe scurt, era cândva, recent aș putea zice, aici pe forum, un frustrat guraliv și care tot căuta ceartă verbală pe aici pe nume cabrones2 și înainte să-i fie acest cont banat, și-a mai făcut vreo două, numite futeke și disable, pe care le-a făcut premium prin banii din ajutorul social pe care-l primește și-anceput să dea minusuri haotic și razna, nu numai mie. Dacă vei căuta aceste două conturi ai să observi că-n istoricul lor de activitate pe forum, nu există nici măcar un cuvânt scris și postat de vreunul din ele. Să-i trăiască! P.S. - Nu sunt niciun fel de consilier pe la ministerul de externe, stai liniștit.
  6. Mulțam, dar nu mă consider a fi așa ceva. Pur și simplu privesc lucrurile diferit de oamenii de rând care înghit știri de pe sticlă.
  7. Umblă cu japca mai ceva ca Iliescu la mineriadă, nu?
  8. disable și futeke e cacabrones care acum mai are un cont numit guzel. Vorba talibanului... să îl lăsăm să latre și să ia puternic din biberoane că o să plângă cum și-a tot irosit ajutorul social pe conturi premium!
  9. Vă panicați degeaba. :)) Ăsta nu e război, e distrugere sistematică a unor locații-cheie deținute de cabaliști din Ucraina. La fel a fost și-n Kazahstan. NATO, când a luat ființă, a avut parte de o condiție și anume să nu adere țări care au graniță directă cu Federația Rusă. Ce-a făcut OTAN ? Păi... exact opusul. S-a pișat pe ea de promisiune și s-a căcat pe Federația Rusă... Ce se-ntâmplă acum trebuie să se-ntâmple. Nu știu câți dintre voi știți de Guccifer și de ce a făcut în urmă cu 7 ani dacă nu greșesc... Românașul a spart server-ul lui Killary și i-a luat toate cele peste 30 de mii de email-uri. Astea, în 2016 au ajus la Putin sub forma unei mingii de fotbal înmânate de către Donald Trump.
  10. Fix tu vorbești de clovni:))) bufonul ăla tare-n tastatură atât de frustrat care și-a irosit și-și va irosi banii din ajutorul social să cumpere conturi premium pentru minusare fără a face vreo recenzie. Tomberonule!
  11. Vorbea careva cu tine sau ești genul chilot?
  12. Mă guzel-pișpirel... puțin îmi pasă de minusurile pe care ni le dai tu de pe alte conturi cumpărate din banii primiți lunar ca ajutor social. Cum ți-am mai spus, te provoc și te invit să-mi spui în față, oriunde la alegerea ta în orașul ăsta, toate vorbele astea pe care le torni aici pe forum. Ești foarte foarte tare-n tastatură și mult prea sigur pe tine; fapt ce mă duce cu gândul că ești mare mahăr și-n viața de zi cu zi. Te ține ?! Aștept din partea ta o dată și un loc de întâlnire! Dacă am tăcut asta-nseamnă că mi se rupe de minusurile date de către tine. Dacă nu fac recenzii, asta înseamnă că vizitez escorte pe care le văd regulat și bineînțeles că nu mai au nevoie de recenzii din partea mea fiindcă le știu forumiștii de aici. Maturizează-te și tu și dă dovadă de bărbăție...
  13. Dacă e așa, apăi îl bate gagica de-l usucă... :)))))))
  14. banana_lunga

    Cazare

    Eeee nu ai... ai, dar nu vrei să ni-l dai. 😁
  15. Pup! 😘 Dacă va fi să te găsesc pe publi, pe Ct, atunci fi sigură că ne vom vedea.
  16. La cât de sărac ești... cerșești o săptămână ca să mănânci și tu bine odată.
  17. Dintre cele cinci sute de femei menționate de tine, mai mult de 50% sunt peștite și multe puse pe japcă, iar cele puține rămase mai valabile ...sincer să fiu, te saturi de ele oricât de mult ai varia vizitele între ele. Cât despre tine, dragă Delia... nu mă face nimic să cred că aș găsi ce caut la tine, cert e că ești atrăgătoare ochilor mei și am o slăbiciune pentru gagici slăbuțe și cu părul creț.
  18. Voiam și eu să zic ceva cu privire la asta, dar am zis ”mă... i-o fi intrat autocorrect-ul fără să-și dea seama”. Se mai întâmplă... așa-i cu tehnologia; face de capul ei (pe care nici nu-l are).
  19. Handicapul lui nu e de pensie sau ajutor. Handicapul lui este de nedescris. Nici măcar el nu poate da o descriere sau definiție handicapului de care suferă. Practic, în mintea lui, el se tot minte că-i în regulă...
  20. Altul care habar nu are despre ce vorbește aici și a memorat câteva cuvinte mai simandicoase ca să pară că-i inteligent peste măsura minimă pe care și-ar putea imagina că ar fi capabil să o atingă... Vezi câ mâine te verific să văd dacă ai atins nirvana, da ?
  21. Aha. Păi și dacă-ți este atât de ușor precum zici, dă-i bătaie și bagă mare.
  22. A cam forțat nota sărăcia asta. Plus că mă știi și tu ...nu reacționez cu astfel de vorbe decât în cazuri extreme. Sunt adeptul cuvintelor usturătoare
  23. Are aceiași aceeasi dimensiune cu precum intelectul de care dă dovadă. Subscriu cuvintele cuvintelor tale și anume că ce facem noi, ciocănarii, aici... nu e altceva decât schimb de păreri, glume și așa mai departe. Da, știu că am greșit și e de multe ori dând de multe ori apă la moară însă nu aveam cum să mă abțin... practic ridica mingea la fileu Ai de pula ta și de fața aia de prost PE CARE o ai. Vezi, Ai grijă când ieși din casă să nu te ia careva la plimbare.
×
×
  • Creează nouă...