Sari la conținut

khun lev miskin

Serious Contributor
  • Număr conținut

    420
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de khun lev miskin

  1. Picoae, **spam editat**ule, iesi afara de sclavete neamuzant.
  2. Repet, intelectual ai ramas la nivel de gradinita.
  3. Ba, asta-i prost sau se face? Gogule, asa ceva...
  4. Sconscule, esti in agonie, de cand nu mai au curvele nevoie de voi. Cat despre Drept, stai bland si nu te obraznici. Baga la cap.Si tu si ion. Sunteti niste underdogs.Niste flamanzi, de care s-au folosit curvele.
  5. Ioane, tot aduci vorba de SUA.Indraznesc sa cred ca ai fost p-acolo cu Work&Travel in anii de studentie, job sezonier de waiter sau parking lot boy.
  6. Uita-te la el...S-au folosit curvele de tembel si el e cu gura mare. Opreste-te, Gogule.
  7. Ba, parameciule si sclavete de curve. Repet, inca o data, pentru tine si cealalta majoreta, ion de la raion: una este o postare personala si alta e sa o preiei, fara consimtamantul persoanei si sa o repostezi cu scopul de a sicana. Cam cum am facut eu cu moaca lui picon, tatucu' vostru, numai ca aici vorbim de un copil nevinovat si nu de un mosneag **spam editat**.
  8. 6.Ma pis pe tine si pe neamul tau de clone.Nu ca as fi primul sau ultimul.
  9. Cine nu are minim 2 iesiri din Europa, nu mai are voie sa posteze pe acest topic.
  10. Intelectual, tot la nivel de gradinita ai ramas.
  11. Usurel, sconcsule, ca da pilafu' afara din tine. Cum isi creste ea copilul, e treaba ei si faptul ca e curva nu inseamna neaparat ca e o mama denaturata. Cat despre a nu ridica ochii in fata rapciugilor, tu esti ultimul, care sa fie indreptatit sa afirme asa ceva. Tu esti un sclavete, un underdog.S-au folosit curvele de tine si de ion, iar acum faci gura mare.
  12. Sunt unii atat de prosti, incat te rogi sa troleze. Una e postarea unei mame, adica reprezentant, tutore legal sau cum naiba s-o chema, a unui video personal pe Youtube si alta este preluarea aceluiasi video, fara consimtamantul persoanei in cauza si postarea lui pe un forum dedicat prostitutiei, cu scopul clar de a sicana. Pisa-m-as pe ion de la raion si pe familia de clone a lui prostitution. V, e a nu stiu cata oara, cand sunt implicati copii, iar tu stai si te bucuri de trafic. Pisa-m-as si pe tine.
  13. Ioane, nu esti tu prost deloc. Pacat, ca esti tembel. Cere-ti scuze pentru postarea acelui video. Alta replica din partea mea nu mai primesti, ca deja incepi sa ceri autografe.
  14. Deja ti se vede morcovul, Ioane. Fii mai ponderat.
  15. Ma pis pe tine si pe neamul tau de clone. Nu ca as fi primul sau ultimul.
  16. Ioane, calmeaza-te. Sa nu crezi, cumva, ca poti fi anonim pe internet. Te-a dat in gat baragladina. Cu siguranta si sarmala o va face. Ma pis pe tine si pe neamul tau de clone.Ti-am crescut cota, pacaliciule.
  17. Ba, tu esti prost sau te faci? Atunci toate agentiile de presa din lume ce au facut? Iti iese de minune in ambele cazuri. Esti cam obraznic, ai de grija.
  18. Pacala, senzatia generala si comportamentul tau indicau asta, a ramas sa confirme baragladina, ceea ce a si facut. Nu stiu, cine e in deruta, insa observ, ca si dupa editarea postarii, ai mancat litere. Repet, nu mai posta video cu **spam editat**, pisa-m-as pe tine si pe zecile tale clone.
  19. Lynx, nu cauta atentie din partea mea. Cauta-l pe mos-to, picon, sa va dezmierdati putin.
  20. Lynx, ramai la babele din Vaslui. Lumea e prea mare pentru tine.
  21. Resumé-ul tau ar trebui sa inceapa cu o prezentare de genul : "Persoana in etate cu mare experienta in **spam editat** si aptitudini nemaintalnite in limbism, sunt o vuvuzea penibila, insa mandra de mine.Desi mama imi canta despre Durex, cand eram mic, am trecut peste aceasta drama si sunt gata pentru noi experiente cu **spam editat**e." Cam asta esti. In curand vor afla si colegii tai de munca.
×
×
  • Creează nouă...