Sari la conținut

andreipns

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andreipns

Informatii Personale

  • Oras:
    Bucale
  • Interese
    The sideways burger

Vizitatori Recenți Profil

1.069 citiri profil

andreipns's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

57

Reputație

  1. Am vizitat o și eu pe Sonia cu vreo doua săptămâni în urma, după îndelungi mesaje de genul 'ce faci? Ești de găsit?' din cauză de nepotrivire de program. Nu mai repet ce s a mai spus despre locație și alte lucruri. Sonia arată aproape ca în poze, pana la urma e și ea femeie și știe unghiurile care o avantajează. Atitudinea e de menționat, chiar prietenoasă și nu te face sa te simți în niciun fel grăbit. Serviciile în parametri, oral np executat cu sârguincios, s a oprit la cererea mea, ca să trecem mai departe. Normal în doua poziții, nu wow, dar fără plângeri. 150 fin. Dacă nu revin, e din cauza programului.
  2. Salut! Am vizitat-o și eu pe Lori. O să fiu scurt, pentru că a trecut vreo săptămână și experiența n-a fost memorabilă, dar știu că n-am plecat dezamăgit. Lori arată puțin mai matură decât vârsta pe care mi-a spus că o are, adică arată pe undeva la 42 să zic. Nu e o femeie după care ai întoarce capul pe stradă, dar arată okish și știe să-si ascundă din defecte, exemplu - a purtat pe toată durata acțiunii niste chiloți de dantelă cu talie înaltă, decupați unde trebuie. La oral - 7- e in parametri, deși mi s-a părut că tot incerca sa scurteze și să sară mai repede in rangă. La normal -8- mai bine decât la oral, își dă interesul sa te facă să termini, pare că încearcă să-si dea seama ce îți place și să facă asta. Nu te grăbește, dar poarta un ceas la mama stângă și verifică timpul din ce am observat (discret, dar am văzut). Nu e pe fastfuck, sa nu se înțeleagă greșit, dar cred că tine cont de cronometru. 100fin Per total, la preturile practicate acum, e peste medie, deci merită vizita.
  3. Exact. O știu și eu, 60 finalizarea pe la lujerului sau piata veteranilor și nu merita nici banii ăia.
  4. Am fost și eu la doamna asta de vreo 3 ori. Cel mai recent în urmă cu vreo 3-4 luni. Daca s ar fi lăsat cu cracii in sus, era de vizitat. Ca matură chiar arată bine, dar doamna e carditoare sau încearcă ea sa fie, cel puțin. Îți zice mereu că dacă vii de mai multe ori și te știe, face și altele, apoi că lucrurile astea or sa coste mai mult, apoi că ea caută pe cineva să o mai scoată și din casa. Ca și cum te duci cu mamaie la terasă, să o tragi de tâțe pe sub masă. In plus, ca masaj, ăla nu e masaj, mai mult te masează scaunul de la mașină până acolo, daca iei și două limitatoare de viteza puțin mai tare. Concluzie, un handjob la 70 de lei, daca n ai altceva mai bun de făcut.
  5. Da, repet și eu. La mine nu e problema, dar m-am trezit cu mesaje pe la 7-8 dimineața. Trecuseră doua zile de când vorbisem și nu i mai scrisesem nimic.
  6. Mai știți ceva de ea? Mai activează?
  7. Salutare! Fiind prin zona, cu juma' de ora libera, am vizitat și eu doamna. Locația, cum scrie in anunț, pe str. Mămulari, ușor de ajuns, aproape de magazin unirii. Doamna cred că se învârte în jurul a 50 de ani cu +, dar chiar arata bine. Pentru fanii de milf, e chiar buna. Sâni mișto, mari și plini, piele bronzata (și nu părea de la mama natură), păr creț, față ok, îngrijită - mani, pedi, etc. Acum la servicii e meh. Foarte, foarte grăbită. Oral np, făcut chiar mișto și cu simt de răspundere, dar foarte pe graba. Adică la modul cu viteză, tata. La un moment dat dădea palme peste penis, parca îl certa :)) la normal, pro bineînțeles, s a așezat pe spate, n a vrut să mai schimbe și după 1 minute (și nu exagerez) a început cu vorbe - mai ai?, concentrează te, gata?. La telefon e lapte și miere și în apartament la fel, până vede banii pe noptieră. Mi a părut rau de asta, ca fan de milf uri, chiar era ok și pare că și la servicii știe, doar că nu vrea. Era de revenit, dar din cauza atitudinii, nu. 100 fin, 150 daca vrei sa intri prin dos. note, daca se cere: oral np - 6 (doar din cauza atitudinii) normal p- 4; comportament - 2;
  8. Fata e cea din poze, locație pe Cantemir 18. arata ok, mai ales la corp. Piele fină, e foarte skinny, fund și țâțe mici, dar proporționate (zic pentru adepți). Dar cu asta pot sa spun că am ajuns curvar bătrân, pentru că pot sa folosesc expresia 'pe vremea mea'. Pai pe vremea mea fraților, fast fuck ul era la 50-60, hai 70 de lei. Acu' la 150... Las o în mm de inflație. Fata are o atitudine drăguță, adică nu vorbește urat sau pe un ton care sa deranjeze. Dar sa zici că la o fin de 150 de lei doar două poziții maximum la normal (în condițiile în care una a fost lot de 20 de secunde că deja a obosit) mi se pare cam aiurea. Plus că m am cerut la baie, unde era colega și în loc să aștepte 1-2 minute să iasă conlocuitoare, zice că are ceva daca te șterg cu șervețele. Pnm, n are atunci, că tu o bagi in gura. Ca servicii, e standard - on corect și umed, direct la obiectivul turistic, fără împrejurimi. Np, stie să stea (fără ironie) - intra bine și e de dat. Note zic: on 7; np 5; De revenit - nu, dar doar din cauza atitudinii de grabă.
  9. Hai salut! Am fost și eu zilele trecute la doamna și zic sa expun pe aici experiența, că nu e abundență de recenzii. Locație pe cantemir, 21, cum s a mai spus, apartament ok pentru destinația lui, baie, prosop și ce mai trebuie in regula. Doamna nu știu exact ce vârstă are, dar fizic are cam ce ii trebuie pentru o matură, nu vreo piesă, dar arata mai a cougar-ish așa, deci ok. Atitudinea nu m a dat pe spate, dar o spun că a fost la modul "all business", nu că a făcut ceva urât. Nu cred că a fost problema că n am făcut vreun click sau click dreapta, pur și simplu cred că asta e abordarea. Nu m a deranjat asta, doar că a fost puțin ciudat în unele momente. În ceea ce privește serviciile, aici e punctul ei forte. Oral np cu atentie în părți, executat bine și până o oprești tu. Coboară destul in jos și face bine. Nu se plânge, nu te grabeste. La normal tăcută mâlc, dar fara comentarii la poziții, schimbat etc. Camera cu oglinzile alea pe perete chiar ajuta la peisaj. Per total, e ok, dar s ar încadra mai bine in segmentul 100/200, decât la 150/250 cat cere. E doar părerea mea, acu' să nu mă înjure :)) note eu nu dau, zic doar că, personal, n as mai reveni, dar e de bifat o data.
  10. Am fost și eu la ea. Nu știu dacă Oana, dar a răspuns la numărul din topic. Din bucătărie se mai auzea o voce de femeie, deci e posibil sa fie doua in garsoniera (părea garsoniera). Fata e drăguță la fata, cat am văzut eu in semi-intuneric, plinuță, sâni mari și puțin lăsați, dar nu chiar deranjant. Nu e chiar scunda, cred că are spre 1,7m. Dar ca semn distinctiv are vitiligo și cam peste tot - adică se vede pe palme, pe picioare, fund. Mie nu mi s a părut deranjant. Că servicii oral np, făcut cu simt de răspundere, dar fara artificii. La normal se implica, pare chiar că i place, deci joaca bine 😁 gemete mișto, te trage spre ea, din astea. Nu mi s a părut pe graba, dar nici n am întins coarda, cred că dtd maximum 20-20 și ceva de minute. 100 fin - nu face cim, cof, anal; de restul (fk etc) nu m a interesat. Note nu prea mi place sa dau, dar nu cred ca as reveni. Sunt locuri mai 'calde' și la 100 fin. Aa, și locația pe aproape de plaza romania.
  11. https://www.anuntul.ro/anunt-masaj-cauta-ma-si-nu-vei-regreta-e0Jw9L#N6PmRk Salut! N am găsit topic și voiam să întreb dacă a vizitat o cineva pe căprioară? Am sunat - 80 fin cu 150 ora, oral, normal, oral a zis ca se poate neprotejat și cu cim și cof. Locație cum am scris in topic, pe Eforie. Are și WhatsApp și după poza de profil de acolo, pozele par reale. Când am vrut sa merg, am sunat de mai multe ori din zona, dar n a mai răspuns. Daca poate posta cineva pozele din anunț, merci, nu mă pricep.
  12. Am fost și eu la doamna din anunț. Locație pe str. Veteranilor, Nr 6, in sectorul 6. Bănuiesc că lucrează mai multe pe același număr, pentru că ce am întâlnit eu nu 'se pupă' cu descrierea de mai sus. Titulara o fata minionă, maximum 1,50, dar draguta și la față și ca atitudine, fund nu foarte bombat, dar sâni mari și frumoși. Are un tatuaj sub clavicula pe stânga și unul pe un antebraț. Zicea că are 35 de ani, dar arată cam de 30, pare mai tanara. Mi a spus că o cheamă Larisa și că mai are o colega (care nu era acolo). Oralul neprotejat, fără atenție la zonele de împrejur, dar bun, cu saliva și toate cele, desi cam scurt. Normalul protejat, am schimbat vreo trei poziții, tipă și geme in toate și deși nu cred că are vreo mare plăcere, nu pare fals. Fin orala, anal nu face, gfe nu e cazul. Ca atitudine, chiar foarte drăguță, deschisa, glume, vorbit frumos, nu pare sa te grăbească (am stat 15 minute dtd, deci nici eu nu cred că am forțat nota). 100 de lei o fin; pozele din anunț nu s ale ei, nici nu par reale. De revenit - da, merge.
  13. Hai salut! Am vizitat eu domnișoara. Are locație la intersecție bdul 1 mai cu str. Sibiu in sectorul 6. Cere 100 fin cu 250 ora. Zicea că lucrează de după-amiază până dimineața, eu am ajuns mai târziu în noapte. Cate cea din pozele postate in anuntul de pe publi, deși arata puțin altfel, cred că-s mai vechi pozele. Mie mi s a părut că arată mai bine decât în pozele alea, sincer, dar nu e vreo piese. E puțin grasa, dar cu kilogramele distribuite bine, nu atârna prin părți. La față e chiar simpatică, îngrijită și cu igiena buna. Eh, acum trecem la servicii. Fata e drăguță și amuzanta, primitoare ca atitudine, dar la servicii nu excelează. Face on, dar doar nu coboară mai jos de cap și după un minut s a oprit ea singură și a început să monteze cauciucul; fără să întrebe, fără să zică ceva. Slab. La normal cam sta cum o pui, dar exact cu condiția asta - să o pui să stea, fără să facă vreun efort. Ca impresie nu pare că te grăbește, dar cam vrea sa scape de tine cat mai repede. Daca avea serviciile puțin mai bune, făcea ravagii pe zonă, că nu prea e nimic acceptabil pe acolo. de revenit? Doar daca n ai alte variante in miez de noapte. halat 100; locație: 9; on:5; np: 6; nu face anal, cim, cof etc.
×
×
  • Creează nouă...