Sari la conținut

futpizde

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    195
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de futpizde

  1. Incearca pe careului.sunt cateva apartemnte.
  2. Io nam incercat dar nu cred.tare pretetioasa pe igenia si mirosori daca simte mirosori neplăcute face mofturi.mai ales la picior.mi se pare ok.
  3. Din pacate nu apcepta.limbite deloc dar in rest tot ai super cu dânsa.
  4. Chiar merita toti bani scumpa.asa bine mă relaxezi la ia parca as fi in cer.are grija de barbatul.parca as lua 2saptamani de concediu .are grija de tot.ma simt parca as fi îndrăgostit macar o ora buna cu ia.
  5. Mie mai mult am place sa face iel labba pentru mine.foarte priceput domnisosara.relaxarea ala merita bani garantez.masaz si un convorbire placut.
  6. Buna.de ci oral face si chiar bine.dar nu cu finalizare.nuti permite limbute nu le place.am fost le ia de cateva ori.nui mai pe fuga ca alti.sinceri pt destinație e buna.aproba poziti mai multe feluri.pretentioasa la higienică.
  7. Da mio facut de toate si acuma ca alta dată.si mai fac vizite la ia cand pot.mutumesc .Catalina.mai vin la tine.
  8. Am fost la domnisoara.am reusit sa ajung o ora buna.si mam simțit foarte bine cu ia.mio facut toate poftele ce am dorit totul.anal nu face dar nici nu am preferat.toate sunt bune la ia.mai măduc la ia cand vine.
  9. Io mas duce si de 2 ori pe zi.dar nam timp efectiv.mai si lucra omul.sper ca maine mai te prind.
  10. Io mas duce si de 2 ori pe zi.dar nam timp efectiv.mai si lucra omul.
  11. Bine ai venit scumpa incerc sa fac o vizita.
  12. futpizde

    Alina 0743658273

    Am avut noroc la Alina de mai mute ori.este un îngeraș reala.finuta fara fițe prietenos si deasupra drăguță si sexy.averi grijă de ia.
  13. Are minte domnișoara. mi se pare normal.de obicei atunci ma duc si io la fetele
  14. Mai încet dm.poate ca domnișoara nu este un barby sau un mis.dar.fara figuri ati face toate poftele desupra prietenos și drăguță.mai bine ia ca una din cutie.congelat.si cu figuri ca avea poti sal atingi.mqi mult merita Catalina ca si multi de aici.care numa scaote bani din buzunar si scapa de tine .si pelci ca o caine.mai bine sa aveti grija de ia.
  15. Avea astept sa mai vi .macar tu esti o fata de treaba.barbatul se simte bine cu tine.asa cum esti tu mai plinuți dar mai bine merit bănuți .ca si ori ce barby păpușă sau model.care sunt cu fițe si răceală.
  16. Mas duce in fiecare zi scumpa la tine.tu esti cea mai dulce si buna.de toate.im.pare rau ca nam ajuns ier la tine.
  17. Merita domnisoara tot bani.adevarat ca ai cu forme dar buna gustaosa draguta si chiar frumosica.nui cu figuri in cap.poti sal ating unde vrei sa dai limbute.chiar si un oral de calitate ati face adanc umed .merita bani.io am fost la ia cam de trei ori.dar avea astep sa mai ajung la ia.in ia.
  18. Frumoasa sexy si curat dimnisoara.doar rece ca gheață.o golire rapida in capra merită.nu poti sa dai limbute si cu fite.
  19. Lasa sa beie ceva alcool înainte.bere cu ceva tarie .daca io fac asa rezit ore întregi.
  20. Si pe mine ma interesează.are cumva anunți pe publi?
  21. O plecat iocamdata dar mai vine.trebe sunat si stabilit dorințele.foarte prietenoasa si fara fite ce ador la ia.
  22. Din nou lam cautat pe domnișoara .si foarte placut o fost.o fost de toate mai ales finalizarea orala .asa cum am dorit.neprotejat cu finalizare orala.adanc umed vauu.cere diferența dar merita.
  23. Mai bine vind telefonul.dar ma duc la curve.
  24. Sincer io eram la szandra de mai multe ori.si am fost multimit cu servicile lui.chiar ia era prima fatuta pe bani din viatea mea.cu mi e era draguti si amabila.
  25. Mare lucru.am fost la una.atunci o plecat sotul cu copilul sa steie mama la futut.sa face bani.
×
×
  • Creează nouă...