Sari la conținut

mihai toma

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mihai toma

  1. Deci nu mi ai raspuns, sa inteleg ca nu ne mai vedem pt ca te ai certat cu alt client? 😅
  2. Buna, cred ca ne ai confundat, eu nu ti am lasat inca recenzie si da, am vrut sa ne vedem si sambata dupa amiaza, si inca as mai vrea daca imi deblochezi nr desigur.
  3. Salutare, Am vizitat o si eu pe Ana.Maria de trei ori in perioada recenta (ultima vizita a fost ieri) si am zis ca este potrivit sa las si o recenzie : Pot sa spun ca m-am simtit foarte bine in compania ei. Este o fire foarte placuta, calda, energica, deschisa la discutii, haioasa si te face sa vrei sa revii la ea. Nu o sa intru foarte mult in detalii in ceea ce priveste actiunea, insa am plecat de fiecare data foarte multumit de la ea . Overall , pot spune ca notele la capitole sunt : Aspect: 9.5 (domnisoara draguta cu ochi caprui, par blond, inaltime in jur de 1.70 - 75 (daca nu ma insel) , un corp slim destul de atletic, punctele ei forte sunt fundul rootund, picioarele luungi si sanii maricei). Gfe, atitudine: 9 (foarte comunicativa, te face sa te simti bine in prezenta ei, este prezenta cu tine pe durata intalnirii ). Oral: 9 (OP bine executat, reuseste si deep) Normal: 9 (NP, se implica , da contre , in special in doggy (unde se simte deosebit) - accepta pozitii ) Igiena: ireprosabila 9.5 (curata, piele catifelata, este foarte atenta si la igiena clientului ) Locatie: 9 ( o priveliste panoramica de sus, un ap. modern, curat, calduros, foarte calduros :)), locatie accesibila, locuri de parcare in zona) . Sper sa revii curand in Bucuresti.
  4. Salutare, am facut si eu o programare ieri la aceasta duduie si avand niste treaba in zona am zis sa plec inspre rond, neavand confirmarea, mi s a mai intamplat cu alte fete sa confirme cu 10 15 min inainte, nu i problema. Problema e ca nu s a obosit macar sa lase un mesaj sa zica ceva dupa. Deci daca vreti sa rezolvati cv mai bine va faceti programare in paralel la alta fata sau si mai bine mergeti direct in alta parte.#de evitat
  5. Salut, Cand ai vizitat o ultima oara, din curiozitate ? : )
  6. Salutare colegu 7up, Crezi ca poti sa imi dai un pm cu cateva dintre preferatele tale de acolo? Mersi
  7. Salutare, Am revizitat o si eu astazi pe Amalia, aceasta fiind ultima vizita dintr un sir foarte lung de intalniri :)), pe care o sa le tin minte mult timp . Am lasat in urma cu mai multe pagini cred ca vreo doua recenzii mai detaliate, insa astazi am intrat doar ca sa va incurajez sa o vizitati,pentru ca este o fata foarte draguta si delicata si e pacat sa nu mergeti macar o data la ea . Mersi Amalia pentru timpul petrecut impreuna, mi a facut foarte mare placere sa te cunosc si pe tine si pe Muffy :)) :) Toate cele bune .
  8. Salutare, Dupa un nou sir de vizite, revin din nou cu o recenzie pentru aceasta fata sexy (ultima vizita fiind de ieri). Ce pot sa spun pe scurt este ca m-am simtit la fel de bine in compania ei. Este o fire placuta, foarte energica la capitolul actiune si are un GFE ridicat. Nu o sa intru foarte mult in detalii in ceea ce priveste actiunea, insa am plecat de fiecare data multumit de la ea. Overall , pot spune ca notele sunt : Aspect: 9.3 (domnisoara draguta cu ochi caprui, buze senzuale, par scurt, brunet, machiaj frumos, corp slim usor bony, bronzul nelipsit este un mare plus ) Gfe, atitudine: 9.1 (comunicativa,te face sa te simti bine in prezenta ei, este prezenta cu tine pe durata intalnirii ). Oral: 8.5 (ON umed, ritm alert, bine executat, lins pe lateral ) Normal: 9.2 (NP, in misionar se vede foarte frumos abdomenul plat, un turn on pentru mine) Igiena: ireprosabila 9.4 (curata, piele fina ) Locatie: 9 ( AC - un mare plus pe vremea asta ) Si bineinteles la capitolul Poze : 10 Voi mai reveni la ea in scurt timp cu siguranta.
  9. Salutare, Am vizitat-o pe Rebbeca de mai multe ori (ultima vizita fiind saptamana aceasta) si astazi am reusit sa imi fac timpul necesar pentru a lasa si o recenzie: Ce pot sa spun pe scurt este ca m-am simtit foarte bine in compania ei. Este o fire placuta, deschisa la discutii si foarte energica la capitolul actiune . Nu o sa intru foarte mult in detalii in ceea ce priveste actiunea, insa am plecat de fiecare data multumit de la ea ( in special dupa ultima vizita ). Overall , pot spune ca notele la capitole sunt : Aspect: 9.2 (domnisoara draguta cu ochi caprui, frumoasa la fata, par lung brunet,machiaj ok, inaltime in jur de 1.60- 1.70 , corp slim usor bony, se aseaza foarte frumos carnita pe ea, punctele ei forte fiind : fundul rotund, picioarele carnoase si sanii moi ca niste pernute) Gfe, atitudine: 9 (comunicativa,te face sa te simti bine in prezenta ei , este prezenta cu tine pe durata intalnirii , FK nu am incercat ). Oral: 8.5 (ON umed, ritm alert, bine executat, lins pe lateral, contact vizual mai putin) Normal: 9.3 (NP, are un stil aparte de a se misca in LOT, pare ca danseaza din solduri si se fute in acelasi timp .....sexy, se implica si da contre in aproape orice pozitie, contact vizual, accepta pozitii) Igiena: ireprosabila 9.5 (curata, piele fina, foloseste servetele umede inainte si la final) Locatie: 10 ( un apartament cu 2 camere spatioase, pat ok ,canapea ok -am avut ocazia sa incerc si camera colegei, AC- un mare plus pe vremea asta ) . Voi mai reveni la ea cu siguranta in scurt timp.
  10. Salutare, Am vizitat o si eu pe Amalia de mai multe ori ( prima vizita a fost undeva in luna martie ) si astazi am reusit in final sa imi fac timp pentru a lasa si o recenzie : Ce pot sa spun pe scurt este ca m-am simtit foarte bine in compania ei. Este o fire foarte placuta, energica, deschisa la discutii, atenta a detalii, haioasa si cred ca poate sa lase oricui dorinta de a reveni . Nu o sa intru foarte mult in detalii in ceea ce priveste actiunea, insa am plecat de fiecare data multumit de la ea ( in special dupa prima si a treia vizita ) . Overall , pot spune ca notele la capitole sunt : Aspect: 9 (domnisoara draguta cu ochi caprui, par lung, catifelat in 2 nuante blond - saten , inaltime in jur de 1.65 , corp slim, punctele ei forte sunt fundul rotund si picioarele lunguete) Gfe, atitudine: 9 (foarte comunicativa, te face sa te simti bine in prezenta ei , este prezenta cu tine pe durata intalnirii , FK ). Oral: 8.7 (ON umed , bine executat, scuipat porno, reuseste si deep) Normal: 8.8 (NP, se implica , da contre , in special in doggy (unde se simte exceptional), accepta pozitii ) Igiena: ireprosabila 9.5 (curata, piele catifelata, foloseste servetele umede inainte si la final) Locatie: 10 ( o garsoniera moderna , curata , locatie foarte accesibila in zona Dristor ) . Voi mai reveni la ea cu siguranta.
  11. Salut,am vizitat o si eu pe Raluca de doua ori si m-am simtit foarte bine in compania ei.Este o fire foarte placuta, deschisa la discutii, atenta la detalii,haioasa si cred ca poate sa lase oricui dorinta de a reveni. Nu o sa intru foarte mult in detalii. Aspect: 9 (bruneta cu ochi verzi,inaltime in jur de 1.65 ,corp slim,sani micuti si draguti,punctele ei forte sunt fundul bombat si picioarele apetisante) Gfe,atitudine: 10+ (foarte lipicioasa,pisicoasa) Oral: 9 (OP) Normal: 9 (NP, se implica maxim) Igiena: ireprosabila 10 (piele catifelata) Locatie: 9 (Unirii, rond) Voi mai reveni cu siguranta.
×
×
  • Creează nouă...