Jump to content

christiano_29

Platinum Member
 • Content Count

  15,576
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

christiano_29 last won the day on March 7 2018

christiano_29 had the most liked content!

Community Reputation

73,719 Reputatie Excelenta

4 Followers

About christiano_29

 • Rank
  Platinum Member

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

86,029 profile views
 1. Face doar la cei pe care i cunoaște deja.
 2. Ssst.. Sa nu afle pisicuts😀😀Forever prost! 🖕
 3. Numai păsărici care zâmbesc ai în cap.. Du te n Plm și fute le frate
 4. Am reușit sa o revăd pe Antonia după o perioada mai lungă de timp... Parca e din ce în ce mai buna. Recomand din toată inima.. Trebuie doar sa aveți noroc și răbdare dacă vreți sa obțineți o programare, dar merita tot efortul. Numai bine!
 5. Mai bine te duci și vezi live păsărica.. O poți chiar și fute😂
 6. Mai da l în plm pe motan.. E mana în mana cu trolii de pe aici
 7. Salut!Am vizitat o eu azi.. Succint ca nu prea am timp: Programare pe wapp încă de ieri, confirmata azi cu 45 min înainte. O experienta de nota 9: arata ff bine, slim, sâni micuți, funduletz frumos, tatuaje interesante. Oral ne, normal protejat, Fk din belșug, CIM. GFE ridicat, e cu tine tot timpul, îmbrățișări, sărutări.. Halat- 200 lei, o ora cu 2 finalizări.. Ii merita cu vârf și îndesat. Dacă mergeți dimineața, asa ca mine😀, apreciază un latte macchiato fără zahăr 😋 Recomand și cu siguranță revin.
 8. Salutare! După vreo 2 luni de work from home, astăzi a trebuit sa ajung pt câteva ore la birou. La întoarcere, mi am adus aminte ca Anemona e oarecum în drumul meu și am zis sa încerc o programare asa din scurt. Whatsapp, mi a răspuns prompt, și profitând de faptul ca tocmai i se anulase o programare, în 20 minute eram la ușa fetei. Am stat ceva la taclale, ocazie cu care am aflat ca ar vrea sa se mute din zonă - așadar dacă știți vreo garsoniera de închiriat în zona Mall Vitan, o puteți contacta pe Anemona😉 Apoi am fost la duș și la întoarcerea în camera am început sa ne mângâiem și sa ne
 9. Dacă aveai asa mare nevoie de bani răspundeai la telefon și la whatsapp
 10. Cineva îl tolerează.. Ghici ciupercă ce-i? 😀😀
×
×
 • Create New...