Sari la conținut

bgdn10

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bgdn10

  1. Am cautat numarul de telefon pe google. Are topic deschis in Pitesti.
  2. Anunta ea de fiecare data, din timp. Lucreaza cu programari, nu ca majoritatea... primul venit primul servit si sa astepti pe la scara. Din pacate nu am prins-o pana acum dar mi-as dori.
  3. Am vazut-o si eu astazi pe colega ei cand am fost la Cristina. Ne poate da cineva detalii despre ea? Despre Cristina pot sa spun ca e foarte ok. E scunda, sanii frumosi si tari cu piercing-uri, pasarica stramta. E foarte curata si sociabila. Se implica in actiune si nu comenteaza deloc. Oralul e foarte bun cu deep. La NP am schimbat 3 pozitii, geme frumos. Pe la spate da contre frumose. Pentru mine e de revenit.
  4. Da, am fost eu. A stat doar o zi din pacate
  5. Stiti ce escorte mai sunt disponibile in perioada asta de seceta?
  6. Cand ne mai vizitezi Cristina?
  7. Confirm si eu ca Isabela este foarte curata. Am ales sa facem 69 si nu am simtit niciun miros.
  8. Cand ai fost la ea? S-a intors in Valcea?
  9. Multumim pentru info. Am vrut si eu sa o vizitez, dar mi s-a parut ciudat ca are 5 anunturi pe publi cu aceleasi poze. Cred ca o sa incerc maine dupa recenzia ta.
  10. Revin cu o actualizare, dupa o mica verificare. Pozele Alexiei au fost luate de posesoarea anuntului de mai jos. O cheama Cristina si are topic deschis aici. Se poate verifica prin pozele de la whatsapp care corespund numerelor de telefon din anunturi. Numarul de telefon din anuntul Alexiei e 0791709413. reala 100% Noua în oraș Ramnicu Valcea - Matrimoniale - Publi24.ro
×
×
  • Creează nouă...