Sari la conținut

miskin again above the mundane

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    106
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre miskin again above the mundane

miskin again above the mundane's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. Fomistule, ai uitat sa adaugi la userii, care pot sa posteze, pe membrii famigliei Sarma , pisa-m-as pe tine si pe neamul tau de tarla. Si pe sutele tale de clone, cu care te dai in stamba pe topicele curvelor, sa mai scoti si tu un leu amarat.
  2. V-au distrus niste curve, izmanarilor. Pe unul l-a nenorocit Siana aia, pe altul, Betty asta. Niste underdogs si frustrati pana la Dumnezeu, dar e bine, ca voi sunteti cu gura mare.
  3. Fiind un lacheu de vocatie si presul curvelor, mosneagul **spam editat** picon a sarit vitejeste in apararea tarfulitei. Pai nu esti tu penibilul penibililor... :)
  4. Poza facuta ieri. Acum faci foamea, pekinezule.
  5. Fara voia lui, a nimerit-o sconcsul.Si nu prea. Daca a vrut sa scrie pluralul de la "saracie", a nimerit-o. Insa daca a vrut sa scrie pluralul de la "saraci", nu a nimerit-o.Probabil varianta mai aproape de realitate. Ai de :) mea, asta da umor involuntar. Tragicomic, in relatia de iubire dintre picon si pipilica, se pare ca cel din urma este barbatul. Ce tembeli, ba, ai de :) mea.
  6. Da-i rumanului ceafa si carnati, il ai sclav pe vecie. Exemplu mai sus.
  7. Io cred, ca tu ar trebui sa te debransezi, Ioane. Ce faci, ma, cu sutele de clone active?
  8. A caterisi inseamna a raspopi. Voi, adica tu si pipilica, fiind niste tembeli, probabil vreti sa va referiti la catehizare, dar nici sensul acestui termen nu-l stapaniti.
  9. Andrei Paraschiv si Olyta... Ce tembeli, ba, Gogule. Ai de :) mea.
  10. Off to Chantanaburi. Sa vedem stridiile lu' unchiu' Tom. :) PS.Sa-l scoata cineva pe picoaie de aici, da-te-n doba lu' mata de parsiv, pai iar faci pe deontologu' de ocazie, ma, tu care injuri de mame la fiecare a doua postare? Ba, esti prost sau te faci?Presul curvelor, copile de 20 de ani te au drept lacheu, dar tu te tii "bro" si tare-n gura p-acilea, chelios slinos si mocofan? Cati bani sa-ti trimit, Gogule, sa mai TRAIESTI si tu, sa mai iesi din cosmelia aia primita mostenire? Daca tot vrei bai de multime, ma pis io pe tine weekendul asta, pentru ca oricum tot pe nimfomane ti-l petreci, de 8 ani de zile.
×
×
  • Creează nouă...