Sari la conținut

mugurdefluier

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    97
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre mugurdefluier

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Globală

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mugurdefluier's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

83

Reputație

  1. Mi se făcu rău dor... De-un futai bun, arzător 👉👌
  2. Stimați colegi, tocmai ce am fost anunțat de Clara că s-a întors în Craiova și dorește să se fută. Păcat că eu nu sunt acum că și eu mi-aș dori s-o mai fut. Zisă că poate fi contactată telefonic. Să aveți spor!
  3. Doream să-mi fac din nou o programare la Clara pentru Duminică când voi prin oraș, însă lucrează doar până Sâmbătă seara și apoi a zis că pleacă acasă pentru o perioadă.
  4. Clara, mulțumesc pentru plăcerea oferită și în această seară! 😘😘
  5. Tocmai ce fusăi la Clara pt o oră de plăcere supremă 🤪 A zis că azi mai lucrează până la 16:00 și revine iar de mâine seară Spor la futut!
  6. Oo ce tare... Mulțumesc de info! O și sun să-mi facă o programare Abia aștept 🤪
  7. Am ajuns săptămâna trecută din nou la Clara, după o foarte lungă așteptare. Întâlnirea a fost la fel de pasională precum prima dată când am cunoscut-o, la fel de primitoare la fel de curată și cu același serviciu de calitate. Era din păcate supărată din cauza ultimelor actualizări de pe acest forum în sensul că nu mai poate să scrie nimic pe acest topic fără să plătească un abonament, care am înțeles că în ultima vreme a crescut destul de mult. Așa că mă ofer eu să dau o mână de ajutor și să transmit în numele ei că este disponibilă până marți din câte am înțeles. Te pup Clara! Spor la futut băieți!
  8. Ooo... Ăsta era deranjul?? Apăi, dacă ți-a plăcut și ție să muști...
  9. Robi, am citit de 2x postarea madamei și nu am reușit să văd unde îți aduce acele replici jignitoare. Îi fi tu probabil mai sensibil
  10. Prin această postare doresc să îmi prezint scuzele mele in primul rând deținătoarei topicului pt circul creat și in al doilea rând colegilor de tastatură, lui robi, sioux, cât și celorlalți carora le-am adus jigniri sau acuzații neîntemeiate. Sper ca prin acest lucru să reușesc să vă fac să înțelegeți că nu sunt croit pe scandal, însă aș aprecia foarte mult și din partea celor în cauză să nu mă mai provoace la astfel de discuții contradictorii. Baftă și un weekend plăcut tuturor!
  11. Hai că te dai mare filozof pe-aici pe forum...să nu-mi spui că ți-a pierit acum "lumina" din creier. Te salut fără respect, mare fake ce ești! Adevărul cam deranjează când pute 😉 App, siuox este al cel de-al doilea cont al tău, nu? Ești fals până-n măduva oaselor!
  12. Să-l lingi tu în cur pe robi și el pe tine, că observ că va cam iubiți... poponarilor! 🖕🖕🖕-for you as well...cock sucker!
  13. Da zmeule, te-am urmărit la început pt că am crezut că ești autentic, însă cu timpul mi-am dat seama că ești fals, fake, mincinos și prefăcut...si nu ai fost nici la un sfert din escortele la care susții aici că ai fost, iar recenziile tale nu sunt nimic altceva decât o invenție imaginară a creierului tău infect de labagiu. Vrei sa te creadă toată lumea de pe forum cât de mare futacios ești tu, când nu ești nimic altceva decât un labagiu prefăcut și un recenzor fals. ÃŽncearcă să nu mă mai provoci zmeule că te urmăresc și te umplu de comentarii până te saturi...știi foarte bine despre ce vorbesc. 🖕
  14. Oare tu o să renunți vreodată la stilul ăsta al tău de a-ți da importanță și sfaturi fără sens pe forum? Ai mai postat aceeași chestie mai demult pe acest topic... Ai impresia că toată lumea stă ca tine și urmărește forumul zi de zi? Giiizâs... !! 🤬
×
×
  • Creează nouă...