Jump to content

elvis1986

Maistru Curvar
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Reputatie Neutra

About elvis1986

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Si totusi a fost cineva ca am gasit niste poze mai ok pe site.?
 2. ORIBILA prietene ce gusturi naspa ai.
 3. Din pacate pentru ea arata mult mai rau in realitate decat in poze asa ca...
 4. ciudat,pe chiloti,oare de ce isi ascunde Lory cocoselul?!
 5. Vraiam sa te vizitez zilele astea dar cand am vazut cu cine colaborezi m-am razgandit,relatia cu ea o sa te traga in jos mult,pacat.
 6. AIDA arata ff bine,dar depinde cum o prinzi,e mai ciudata ca atitudine si f fitoasa.
 7. Locatia de pe intrarea dacilor e un super jeg in special baia,de igiena ei nu am zis nimic de rau e ok curata dar atitudinea e groaznica abia asteapta sa scape de tine,plictisita ,sictirita anti client si am aruncat cu banii pe geam.Tu nu ai fost cu noi in camera asa ca...
 8. Pe mine nu m-a furat ca am stat cu ochii pe portofel.Vizitata acum o luna si ceva si am avut o experienta groaznica,oribila NU RECOMAND-NU RECOMAND.Locatia praf cu jeg iar ea e o persoana naspa rau ca atitudine de genul nu fac aia,nu vreau aia nu stau asa,mult mai naspa decat AIDA THORY care dupa experienta cu jegul asta Aida mi se pare o LADY si nu arata chiar asa bine cum se spune.Michele e mult peste ea ca tot.
 9. Am sunat si eu,recunoaste ca e travestit si nu m-am dus,cat despre bani accepta 100 ron pt.sex total o finalizare daca ai dat 200 scuza-ma ca iti spun dar esti un prostalau de talie mondiala.
 10. primeste pe oricine are bani si desi e cam grasa are preturi mari.Cu aceeasi bani te duci la Lori care e fabuloasa in comparatie cu ea.
×
×
 • Create New...