Jump to content

demo46

Curvar Ucenic
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-4 Reputatie: Troll / Spam

About demo46

 • Rank
  Tano
 • Birthday 12/01/1983

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Sv
 • Interests
  escorte

Contact Methods

 • Yahoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. demo46

  ANDRA

  Chiar daca sunt prefer sa te ignor atat timp cat incerci sa ai o atitudine neprincipiala. Cred ca pentru asta s-a deschis acest topic, sa putem sa comentam si noi uneori. Nu am zis nimic ceva neadevarat despre ea. Ideea era doar sa spuna ca nu mai poate sa fie disponibila. In rest apreciez ca si-a cerut scuze. Asta nu o face pentru mine si pentru toti cei care sunt prezenti aici, respectiv care citesc despre ce se mai intampla. Asa sa cautam aparare este simplu. Sau sa incepem sa devenim amenintatori nu stiu daca te ajuta cu ceva. I s-a intamplat repara si gata. E ok si mai tarziu decat nicio
 2. demo46

  ANDRA

  Cred ca e de evitat, mai ales pt cei care vin din alte județe pt ca nu știe sa planifice, dar în schimb promite inițial la toată lumea, chiar la aceeași ora. Apoi nu mai răspunde, nici da, nici nu. Deci ca sa nu cheltuiți bani pe benzina din alte zone îndepărtate mai bine încercați sa va orientați în alta parte pt ca nu se tine de cuvânt.
 3. Dezastru in lumea bărbaților după declarația ministrului Nelu Tătaru când a afirmat că tot ce e sub 15 minute nu se consideră contact.
 4. "Nu o singură dată am judecat o femeie după înfăţişare. Dar nu oricum, şi nu pe oricine... ci doar pe cele frumoase. Mereu am considerat că femeile frumoase sunt mult mai expuse "prostiei" decât cele urâte. Într-adevăr – chiar şi acum – consider că teoria mea este întemeiată. Detaliind, îţi pot da exemple atât de logice, încât chiar şi tu, ca femeie, îmi vei da dreptate. Alta mi-a fost eroarea. Am greşit prin faptul că am îndrăznit să amestec pe majoritatea în aceeaşi oală. Excluzând toate aceste "mimoze", care-s frumoase în zadar, am ajuns la concluzia că nu există femei inteligente şi urâte
 5. Poze false. Se poate observa dupa alunitele de pe corp ca nu au aceeasi forma si nu sunt pozitionate in acelasi loc. Daca suni intai te da pe o linie ocupata in mod intentionat'posibil sa arate ca e cautata. Daca mai insisti iti raspunde si iti da tarifele. Daca intrebi despre ea vizavi de pozele ei incepe sa vorbeasca foarte urat' genul mahala. Asa ceva la evitat direct le-as trece. Inteleg ca fiecare vrea sa fie sub anonimat'dar cel putin la telefon sa dea detalii ca nu sunt pozele ei si ca se aseamana foarte mult cu persoana in cauza. Ceva din care sa poti lua si tu o hotarare.
×
×
 • Create New...